Prima femeie candidat la Primăria Carei este din partea USR Plus. VIDEO

• publicat la: 5 august 2020
Prima femeie candidat la Primăria Carei este din partea USR Plus. VIDEO

Alianța USR PLUS și-a lansat astăzi candidații la Primăria și Consiliul Local Carei în prezența conducerii de la Satu-Mare și a presei sătmărene.  USR Plus a lansat  invitații  de participare pentru toată presa spre deosebire de lansările candidaților din partidele PSD și PNL Carei, partide  care  nu au dorit transparență și au  comunicat doar  cu presa aservită primăriei Carei.

După alocuțiunile lui  Mircea Maior Ciocan, candidatul USR PLUS la președinția Consiliului Județean Satu Mare și a lui Radu Panait, candidatul pentru  Primăria Satu Mare, au fost prezentați candidații careieni ai USR Plus.

Pentru funcția de primar va candida Mihaela Humă iar pentru Consiliul Local  Adrian Paşca, Erika Beata Sabău, Gheorghe Sfîra, Dacian Marius Pap, Mirela Sas şi Cosmin Eduard Sas.

Mihaela Humă a declarat că îşi dorește o altfel de administrație, în care să primeze meritocrația, o altă organigramă și cât  mai multă transparență și dialog cu cetățenii. Nici Mihaela Humă nu este nativ careian așa cum nu este nimeni din conducerea actuală a Primăriei Carei.



.

Fiecare formațiune politică din Carei care și-a anunțat până acum participarea la alegerile locale din 27 septembrie 2020 are pe listele de candidați câte un angajat la Primăria Carei.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu