Primul candidat independent la alegerile locale din 27 septembrie de la Carei

• publicat la: 4 august 2020
Primul candidat independent la alegerile locale din 27 septembrie de la Carei
.
Consilierul Ilie Ciută anunță pe pagina sa de socializare că va candida ca  independent la alegerile locale din 27 septembrie 2020.
,,Sunt consecvent. M-am decis să mă implic în continuare în viața cetății în calitate de consilier municipal. Pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020 voi candida ca independent pentru un loc în Consiliul Local Carei.
Nu vă ascund că am fost abordat și căutat personal de mai multe partide pentru a deschide lista lor. Cei care mă cunosc știu că am fost mereu în slujba comunității și nu a vreunui grup de interes.
Nu depind financiar de nimeni deci nu sunt șantajabil. Am de 29 de ani aceeași societate de producție cu care mă mândresc din toate punctele de vedere mai ales că pot asigura și câteva locuri de muncă pentru careieni.
Cunosc în profunzime problemele din municipiu, am inițiat mai multe proiecte dintre care multe au fost puse în practică după ce mi-au fost refuzate ca mai apoi să apară ca fiind initiate de grupul majoritar.
E bine și așa dacă e în folosul comunității. Poate am gândit eu mai repede decât era obișnuit grupul majoritar.
Știu că prezența mea în Consiliul Local Carei deranjează grupul de interese mai ales prin semnalările despre acțiuni care se vor ținute departe de ochii careienilor. Nu mă deranjează. Am depus un Jurământ la preluarea fiecărui mandat de consilier că voi munci în folosul comunității în cadrul Consiliului Local.
Mulțumesc careienilor care mă încurajează constant pentru a continua munca în folosul comunității. Am reacționat mereu la fiecare solicitare indiferent din partea cui a venit. Pentru fiecare ședință de Consiliu Local am studiat materialele oferite și am intervenit mereu pentru a asigura păstrarea legalității și a bunelor intenții pentru toată comunitatea.
Filmările ședințelor fac dovada intervențiilor mele.
Niciuna dintre intervențiile mele în folosul comunității, unele dovedite chiar cu ajutorul instanței ca fiind de bună credință, nu au fost consemnate de presa din primăria Carei.
Pe unele grupuri din județ sunt chiar blocat în a informa despre situația din Carei ceea ce nu înseamnă că faptele nu au loc sau situațiile menționate nu există. E vorba de interese de grup până la urmă.
Atașez un tabel unde cei care doresc să mă susțină în continuarea activității mele ca și consilier municipal se pot înscrie.
Se cer astfel de tabele de susținători pentru depunerea candidaturii la Biroul Electoral,,  menționează consilierul Ilie Ciută, opoziția cum este apelat de către primarul evazionist din Carei.
Cei care doresc să îl susțină pot descărca de mai jos tabelul în care trebuie să treacă datele solicitate.
.
.
Buletin de Carei

Lasati un comentariu