Primul candidat independent pentru un mandat de consilier municipal la Carei

• publicat la: 14 august 2020
Primul candidat independent pentru un mandat de consilier  municipal la Carei

Primul consilier candidat independent pentru alegerile din 27 septembrie 2020 și-a depus astăzi dosarele pentru înscrierea la Biroul electoral de Circumscripție Carei. Ilie Ciută a menționat că vrea să se implice  în continuare în viața cetății având în vedere experiența sa de manager de peste 28 de ani la societatea sa de producție precum și cea de consilier.

Consilierul Ciută deține de peste 28 de ani aceeași unitate de producție din Carei și nu are datorii la bugetul local sau de stat. Parte din produsele realizate la societatea sa de producție sunt incluse  în cataloage internaționale de specialitate. În calitate de consilier a inițiat proiecte de hotărâre în folosul comunității chiar dacă unele au fost respinse și apoi repuse  în discuție din partea majoritarilor. Atunci când i s-a refuzat  dialogul și colaborarea în sporirea bugetului local, Ilie Ciută a apelat la instanță și a avut câștig de cauză. Activitatea constantă în beneficiul comunității, intoleranța totală față de grupul de interese și principiile sănătoase care îl călăuzesc i-au atras nu doar antipatii ci chiar campanii denigratoare de presă din partea celor vizați de dezvăluirile sale mereu documentate. Cei care oferă informații reale  și documentate sunt tratați la Carei ca dușmani ai ,,stăpânirii,, și supuși oprobiului public în încercarea de a se ascunde activitățile care prejudiciază bugetul local.

La alegerile din 27 septembrie 2020, Ilie Ciută a ales să candideze ca și independent pentru un nou mandat de consilier municipal.

,,Astăzi, 14 august 2020, m-am prezentat la Biroul Electoral de Circumscripție Carei pentru a-mi depune candidatura ca independent pentru un nou mandat la Consiliul Local Carei. Președintele Pop Sergiu a preluat dosarele. Voi fi ca și până acum consilierul careienilor care doresc ca banul public să fie cheltuit în folosul comunității și nu al grupurilor de interes. Nu depind de banul public, ofer locuri de muncă careienilor de peste 25 de ani iar cei care urmăresc înregistrările video ale ședințelor Consiliului Local pot remarca că studiez materialele oferite și intervin de câte ori se impune păstrarea legalității. Mi-am respectat mereu Jurământul depus la începerea fiecărui mandat . Toate intervențiile mele din cadrul întrunirilor Consiliului Local au fost doar în folosul comunității, a cheltuirii chibzuite și legale a banului public. Am apelat mereu la dialog iar atunci când acesta mi-a fost refuzat și am fost discreditat am apelat la justiție. Cele semnalate cu documente au fost recunoscute iar deciziile au fost în consecință, înspre folosul comunității noastre.
Am reușit să pun numele orașului Carei pe harta mondială a producătorilor de abrazive și aș dori ca toate fondurile europene și locale să fie investite doar pentru dezvoltarea armonioasă a localității noastre. Calitatea, mai presus de cantitate. Consider că faptele mele vorbesc pentru mine. Mulțumesc pe această cale tuturor careienilor care m-au susținut cu semnături dar și celor care vor să mă susțină în continuarea activității de consilier municipal,,.

 

comentarii

de Pikobela la 14 august 2020 - 18:08

Ce trist destin a avut pnl Carei, cum a decazut de la 6-7 consilieri la cat 2? Multumim Daniela Ciuta, acum se pare ca nenea Ilie nu mai are loc pe listele pnl, karma asta…hmmmmm…..si daca nu prinde locul de consilier ca independent, prevad un cutremur de proportii…epice, yuiyyyy! Asta da management cu experienta.

de Buletin de Carei la 14 august 2020 - 18:14

Asa disperati sunteti ca va schimbati IP urile ca sa puteti posta astfel de comentarii? Nu va merge cu Ilie Ciută, nu se lasă cumpărat și prostit așa cum ați reușit cu alții? Ioii Istenem….Cel mai bun om al udmr Carei este un evazionist și un datornic cu acte în regulă…tot udmr ul impreuna nu are nici jumatate din performantele lui Ilie Ciută și vă doare rău de tot. Se pune dacă nu vă compătimim? Cu sau fără mandat pentru Ilie Ciută el tot are aceeasi societate de productie si tot independent rămâne, nesantajabil. La munca băieti nu la sifonat banul public.

de getodacul la 14 august 2020 - 18:25

Daca Ilie a facut performante la firma cand era consilier va dati seama cat se va imbogati daca ar avea mai mult timp liber. La Carei oameni se pling ca nu le merge bine dar voteaza evazionisti si spagari si delapidatori de banci. Va meritati soarta cei care circotiti ca nu va merge bine.

de hotu la 14 august 2020 - 20:06

voturile romanilor se vor imparti in 5 a maghiarilor raman intacte si se mira o doamna ca nu avem roman in conducerea orasului cum sa avem daca nici stimabilu consilier nu a gasit un loc caldut la un partid probabil de bun ce este nu a fost coptat de nici un partid

de Buletin de Carei la 14 august 2020 - 20:09

….poate nici nu cauta un loc caldut dar vorbiti cum ganditi asa ca nu va mirati de altii…locul caldut pentru consilierul independent este la firma sa…e singurul care nu are afaceri cu primaria asa cum au destui candidati de la toate partidele inclusiv de la udmr….hotu gandesta ca hotu nu poate gandi normal.Compatimire.

de hotu la 14 august 2020 - 20:27

Vorbesc ce simt si un lucru e cert pt mine alegerile nu conteaza in opinia mea TOTI uita de oameni simpli cand ajung sa fie votati toti sunt la fel nu conteaza ce hram poarta tocmai de asta nu merg la vot cred ca am acest drept si am dreptu la o opinie .Imi dati dreptate cu impartirea voturilor din partea romanilor in loc sa se uneasca toti sa avem cat mai multi consilieri noi venim si impartim voturile putine de dragu ciolanului

de Buletin de Carei la 14 august 2020 - 20:47

E frumos sa recunoasteti ca aveti alte principii decat cele ale unui om onest. Un hot care se rusineaza de numele lui si acuza sub protectia anonimatului este un nimeni sau un politician care vrea sa isi faca reclama pe Buletin de Carei. Dreptul la opinie este una iar acuzatiile la adresa singurului candidat care ia pozitie fata de abuzuri in consiliul local e alta mai ales ca nu aveti nimic concret ci doar zoaie specifice evazionistilor. E de inteles de ce va ascundeti.

de Popescu la 16 august 2020 - 13:13

Ilie Ciuta are profilul corect pentru ca noi românii să îl votam.Nu se merge pe simpatii ci pe vot rațional.Daca Ilie nu face peste 1000 de voturi înseamnă că noi românii ne merităm soarta.Fam.Ciuta a arătat că în Carei mai trăiesc „încă” din păcate și români.E rușinos ca un roman din alta parte a țării sa vina sa ne tina parte cînd sint destui ardeleni care ar putea so facă.Aceasta complicitate a românilor cu maghiarii în detrimentul așa zișilor sudisti vine ca o mănușă UDMR.In concluzie daca UDMR pune un candidat un stîlp de curent toți maghiarii îl vor vota.Cu cît ne vom diviza mai mult cu atît vom face jocul maghiarimii.Cu acest comportament iresponsabil vom pierde pe termen lung.

de Buletin de Carei la 16 august 2020 - 15:07

Românul Ilie a venit la Carei din 1982 deci cu mult înainte de Jeno. Românul Ilie asigură locuri de muncă careienilor și are aceeași societate din 1991 iar Jeno face evaziune și datorii fiind cel mai bun om al udmr. Românul Ilie nu face diferența între romnâni și maghiari și votează pe criteriul legalității și în folosul comunității iar Jeno ne spune…nu provocați maghiarii! Maghiarii fani Jeno nu vor un oraș prosper ci doar dictatură udmr. Mulți nu au ieșit mai departe de SM din Carei și cred că e normal ca să avem gropi și șobolani și țânțari prin oraș. Românul Ilie a fost singurul consilier care a făcut proiecte pentru reabilitare monumente românești. Restul sunt povești.

Lasati un comentariu