S.O.S. AER RESPIRABIL pentru Carei!

• publicat la: 4 august 2020
S.O.S.  AER RESPIRABIL pentru Carei!

S.O.S. de la Carei pentru AER Respirabil! Duhoarea a acoperit de tot Careiul!

Este imposibil să stai cu geamul deschis sau să stai afară în această seară! Careienii se sufocă de mirosul pestilențial în timp ce primarului umblă după liste de susținători. Abia după ce anul trecut Buletin de Carei a depus sesizare la Garda de Mediu a început și evazionistul de primar să se intereseze de situație.

Cât de lipsită de miros  poate fi administrația Kovacs-Keizer-Beko care tolerează de peste un an de zile această situație?

S-a găsit taman în perioada premergătoare alegerilor locale să facă valuri și să inducă locuitorilor ideea că e nevoie de semnături și date personale pentru a se interveni! Vor  împărți salariile mari cu locuitorii care și-au dat datele personale  și semnătura?

Cât de limitat poți să fii tu ca primar ca să spui că e nevoie de liste de semnături din partea careienilor pentru a acționa în instanță instituțiile care nu intervin pentru închiderea activității societății ce produce acel miros pestilențial? Adică există vreun careian care să nu fie deranjat de duhoarea pestilențială?

CÂT vă mai bateți joc  de careieni? Când ne veți prezenta Buletinele de analiză efectuate de către laboratoare acreditate în domeniul protecției mediului  referitoare la  emisii și imisii? Să nu ne spuneți că nu ați cerut așa ceva în calitate de primar  interesat de confortul careienilor! Aveți doi consilieri personali, unul mai specialist ca altul  și un ginere ce se ocupă de probleme de mediu la Primăria Carei. La muncă! Nu la strâns de semnături în prag de campanie electorală!

 

Buletin de Carei

comentarii

de Glasul Realitatii la 5 august 2020 - 19:46

Aer vienez,pe nivel,AUSTROCoronaVirusez,important e Ca Careo City devine pe nivel austriac ,pana atunci virusul o sa dispare ca si vulturul de pe copac.

de Laci la 5 august 2020 - 20:47

Sala de aia e vanat ca nu are pedigree de care traba

de Buletin de Carei la 5 august 2020 - 21:18

are de care trebuie din moment ce i se permite orice iar judecatoria anuleaza amenzile…

de Popescu la 6 august 2020 - 21:36

Firma asta a dat buluc in Carei fara aprobarea nimănui.Cineva a semnat pentru asta.Egzista un document pe care sunt niste semnături.Facetile publice.

Lasati un comentariu