Szasz Lorand și Opinie de Carei nu pot dovedi acuzațiile la adresa celor ce prezintă realitatea

• publicat la: 24 august 2020
Szasz Lorand și Opinie de Carei nu pot dovedi acuzațiile la adresa celor ce prezintă realitatea

Analfabetul funcțional Szasz și al său blog  personal Opinie de Carei nu pot  dovedi niciuna din acuzațiile la adresa Buletin de Carei, Ilie Ciută, Daniela Ciută, președinta Judecătoriei Carei, etc.  Adică nu poate prezenta  niciun document care să susțină acuzele sale la adresa celor care provoacă neliniști angajatorului său și confirmă că își merită din plin eticheta de Păcăliciul Careiului.  Nici cei care au preluat știrile false  nu pot face dovada acuzațiilor măcar din respect pentru cititorii lor.

Fake News în formă continuă pe blogul Opinie de Carei.

Szasz Lorand NU poate dovedi cu niciun document oficial că Ilie Ciută ar avea restanțe la plata apei consumate de la rețea sau că ar avea nereguli privind conexiunea la rețeaua de apă.

Apaserv SA a făcut controale la mai multe domicilii din Carei inclusiv la imobile ale administratorului ștrandului sau ale  unor cadre didactice  fără ca aceștia să fie acuzați de furt de apă sau de neplata  apei consumate. Doar consilierul Ilie Ciută deranjează prin faptul că nu abdică de la principiile sale  și nu poate fi șantajat și nici cooptat în grupuri de interese. Cu tot desantul de angajați ai Apaserv ce au descins la domiciliul consilierului Ciută, ajutați de cei doi tineri cu cămăși albe sosiți tocmai de la București,  nu s-a reușit a  se găsi vreo dovadă că există consum nelegal.

Apaserv SA nu a emis vreun comunicat în care să facă dovada restanțelor la plată sau a furtului de apă la fel cum nici Inspectoratul Județean de Poliție Satu Mare nu a emis vreun document privind existența unui fals polițist prin Piața agroalimentară Carei.

Ilie Ciută deține  însă documente eliberate de Apaserv SA prin care se confirmă că este cu plata la zi mereu în ce  privește consumul de apă, document publicat pe pagina sa personală.

În consecință, Szasz Lorand confirmă încă o dată, dacă mai era nevoie,  că este  mincinos și se ocupă cu atacul la persoană pe blogul său Opinie de Carei. De fapt, Szasz a fost  obligat de instanță să șteargă articolele la adresa lui Ilie Ciută și Daniela Ciută ca fiind denigratoare, defăimătoare  și mincinoase.

Nici încercările de a denigra Buletin de Carei privind informațiile despre  înlăturarea troiței românești din Satu Mare de către Primăria Satu Mare nu au dat roade pentru că nu au avut  la bază documente doveditoare. Colaborarea cu fostul său coleg de redacție Fabian a dat rateuri și a dezinformat cititorii.

Pentru că există  un document oferit de Poliția Locală Satu Mare care atestă că tocmai Primăria Satu Mare a dat jos de pe soclu troița românească!

…..

Citiți ce scrie  Poliția Locală Satu Mare, document oficial nu ,,surse,, neverificate de amatori.

…adică ,,troița a fost demontată de către angajați din cadrul Primăriei Satu Mare,,.

https://www.buletindecarei.ro/2018/10/politia-municipiului-satu-mare-confirma-informatiile-buletin-de-carei-in-cazul-troita.html

Cu subiect și predicat, cu punct  și virgulă, cu semnătură și ștampilă oficială.

Angajat de primarul evazionist Kovacs ca  și consilier al său și plătit din bani publici, Szasz trebuie să urmărească aspectele critice din presă la adresa administrației din care face parte. Aceasta e munca pentru care este plătit de către careieni.

Primarul Kovacs a bifat și a semnat în Fișa postului lui Szasz că nu e nevoie de pregătire de specialitate pentru postul de consilier  pentru care se alocă lunar peste  4 mii de lei. Un evazionist nu avea cum să angajeze decât un personaj fără pregătire de specialitate …

Disperat că nu a primit  o decizie favorabilă de la președinta Judecătoriei Carei în cazul unui proces împotriva lui Ilie Ciută, Szasz acuză magistratul careian în orb adică fără nicio probă concretă.

https://www.buletindecarei.ro/2020/01/consilierul-primarului-kovacs-ataca-presedinta-judecatoriei-carei.html

Spre deosebire de Păcăliciul Careiului, analfabet funcțional dovedit, Buletin de Carei deține și face cunoscute documente oficiale  în baza cărora informează. Pentru că noi ne respectăm și pe noi nu doar cititorii. Știm că deranjăm grupul de interese care finanțează de altfel știrile false și autorul lor dar careienii merită să beneficieze de informații corecte.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu