Așteptăm Comunicatul Oficial de la Spitalul Municipal Carei

• publicat la: 26 septembrie 2020
Așteptăm Comunicatul Oficial de la Spitalul Municipal Carei

Nici până la această dată nu a fost  oferit  un Comunicat Oficial din partea Primăriei Carei și a Consiliului Local ce au în subordine Spitalul Municipal Carei privind situația cu încurcarea decedaților despre care a scris întreaga presă națională și județeană mai puțin blogul consilierului primarului. E drept că el e plătit doar pentru a ataca familia Ciută (care nu depinde de banii primăriei) sau vreun posibil candidat ce  pune  în pericol scaunul de primar de care se ține cu dinții primarul evazionist.

Careienii plătesc angajații de la departamentul de comunicare  și informare, doi consilieri ai primarului specializați în compuneri de cea mai joasă speță dar nu sunt capabili să redacteze un Comunicat Oficial despre ce s-a petrecut la Spitalul Municipal Carei atunci când un preot ortodox  decedat a fost trimis la altă familie care l-a îngropat cu alt ritual crezând că este aparținătorul lor.

Totul este trecut sub tăcere așa cum se petrece mereu la Primăria  Carei. Am ajuns  să  cumpărăm aparat de testare pentru coronavirus iar apoi îl cedăm Spitalului Județean Satu Mare!

Primarul Kovacs a dorit să ia  în administrare Spitalul Municipal Carei iar acum suntem în situația în care o țară întreagă râde de noi.

Niciun COMUNICAT OFICIAL prin  care managerul spitalului aflat în administrare locală să își ceară scuze pentru incident! Intrați pe pagina spitalului Carei și vă minunați de cum poate arăta în septembrie 2020 o pagină a unui spital suport covid.

http://spitalcarei.ro/index.html

Bătaie de joc în formă continuă la adresa careienilor din partea conducerii orașului care are  în subordine și Spitalul Municipal Carei!

Campania electorală a fost  mai importantă  decât informarea careienilor care plătesc salariile angajaților din Primăria Carei.

Salariul mediu lunar pentru angajații aparatului propriu al primarului din Carei este de  5.931,39 lei. Unul din cei 86 de angajaţi este consilierul primarului, adus de la Satu Mare pentru propagandă şi linşaj, al cărui salariu anual depășește impozitul mediu anual colectat de la 400 de apartamente din Carei.

Așteptăm Comunicatul Oficial pentru situația de la Spitalul Municipal Carei.

Buletin de Carei

 

comentarii

de Septico la 26 septembrie 2020 - 20:45

Cel important lucru in aceasta lume cu virusul covid sa cunoastem spitalul sí medicii din VEDERE,comunicatul oficial trebuie sa fie pe plan secundar.

de Buletin de Carei la 26 septembrie 2020 - 21:10

Fals. Aparatul de testare a fost donat la spitalul Satu Mare….nu este important? Comunicatul este OBLIGATORIU pentru ca toti sunt angajati pe bani publici..nu este spital privat!

de careian la 29 septembrie 2020 - 14:57

Managera nu va da niciodata comunicat oficial,puteti astepta.Sectia pediatrie e goala,sectia balneo-fizioterapie aproape goala,dar au adus 10 asistenti medicali din Satu Mare.de la Spitalul Judetean,pt ca asistentele din Carei,angajate de catre casiera spitalului nu fac fata la ingrijirea pacientilor cu Covid.Unii din acest spital muncesc pe rupte,iar altii primesc salar stand 12 ore ,fara a face mare lucru.Managerea are varsta de pensionare,impreuna cu ajutoarea ei fidela,asistenta Lia Deliu.Ar fi cazul,sa mearga in pensie,si sa predea locul unor persoane care sunt capabile sa conduca un spital municipal,si sunt capabile sa angajeze personal pe baza cunostintelor medicale,nu pe baza pilelor si grosimea plicurilor,

Lasati un comentariu