Campanie electorală în timpul programului de la Primăria Carei

• publicat la: 18 septembrie 2020
Campanie electorală în timpul programului de la Primăria Carei

Nu mai este un secret pentru nimeni că avem o conducere totalitară la Primăria Carei care  își permite să considere organizația guvernamentală UAT Municipiul Carei ca și feuda lor personală!

Astăzi, în jurul orei 11, un desant UDMR  Carei în frunte cu primarul și viceprimarul au dat buzna  în Piața agroalimentară a orașului, cea care are poprire pe conturi pentru datoriile la Apasarv SA. Evazionistul Eugen nu a uitat să își aducă și fetița pe care a reușit să o impună chiar pe lista consilierilor județeni ai UDMR.  Pe ginere l-a lăsat la Primărie. Cu siguranță că Guvernul nu este interesat de respectarea programului de lucru al demnitarilor săi, acum, când curtează UDMR pentru o alianță.

Așa că dragi careieni, plătiți conștiincios taxele și impozitele locale ca să aibă de unde să își încaseze veniturile lunare primarul și viceprimarul iar în timpul programului care ar presupune să lucreze în folosul comunității ei să facă campanie electorală grupului UDMR Carei.

Și ca sfidarea să fie completă, campania electorală a primarului cu subalternii săi a fost consemnată tot în timpul programului  pentru care e plătit de careieni de consilierul și finul său analfabet funcțional, Szasz.

De astfel de oameni are nevoie orașul dacă vrem să falimentăm și Primăria Carei. Că doar Eugen are la activ vreo cinci firme falimentate, om cu experiență în domeniu.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu