Campanie murdară Apaserv SA la Carei în sprijinul primarului evazionist dovedit

• publicat la: 30 septembrie 2020
Campanie murdară Apaserv SA la Carei în sprijinul primarului evazionist dovedit

Nu doar apa furnizată de Apaserv este murdară ci și metodele sale de a interveni în campania electorală de la Carei împotriva singurului consilier denumit opoziția de primarul evazionist dovedit, Kovacs. Evazionistul Kovacs și traseistul politic Keizer s-au temut în campanie doar de prezența  lui Ilie Ciută în noul Consiliu Local. Nu au dorit opoziție ci doar consilieri supuși.

Apaserv SA a fost în campania pentru alegerile locale agent electoral pentru președintele UDMR Carei care nu a mai dorit prezența consilierului Ilie Ciută în CL după ce acesta a câștigat 2 procese împotriva lui. Apaserv Sa a colaborat cu consilierul evazionistului Kovacs de la Primăria Carei oferind adresa cu probe fabricate la adresa  consilierului Ilie Ciută. Dacă vroiau să fie credibili trebuiau să facă plângere penală.

Trompeta spartă plătită de Primăria Carei  suflă pe blogul de scandal Opinie de Carei toate frustrările și complexele sale și ale angajatorului său față de Ilie Ciută, singurul consilier ce  nu a putut fi nici șantajat și nici supus intereselor lor obscure. Cele 2 procese câștigate în ultimul an împotriva Primăriei Carei și care dovedeau neregulile flagrante ale administrației Kovacs-Keizer-Beko au fost de nesuportat pentru evazionistul Kovacs și traseistul politic Keizer. Niciunul dintre  frustrații Kovacs, Keizer și Szasz nu au reușit să se apropie măcar de performanțele  pe plan profesional ale lui Ilie Ciută care produce articole abrazive ce fac parte din cataloage internaționale de profil. Independența financiară  dar mai ales principiile și caracterul lui Ilie Ciută sunt de nedigerat pentru evazionist, traseistul politic și slujitorul lor.

Pentru ca Ilie Ciută să nu le mai sufle în ceafă la ședințele de consiliu din 2020-2024 ca urmare a studierii documentațiilor oferite a fost  mobilizat inclusiv APASERV SA, operatorul de apă-canal din județ, care a trimis în 23 iulie  un desant de angajați la domiciliul consilierului pentru a fabrica acuzații.

Timp de 16 ani totul a fost în bună regulă la domiciliul consilierului, chiar și schimbările a trei seturi de contoare defecte în decursul celor 16 ani.

Negăsind nimic în neregulă au apelat la serviciile scandalagiului de serviciu Szasz angajat la Primăria Carei pentru a împrăștia adresele fabricate.

Până și directorul Ioan Leitner de la Apaserv SA s-a rușinat să semneze și să ștampileze astfel de făcături de adrese. A semnat în schimb șeful de secție de la Carei, Șichet Iuliu, deși nu a văzut cu ochii lui niciuna dintre situațiile consemnate  în adresa fabricată.

Dacă toate cele din adresa fabricată ar fi reale de ce  nu a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Carei, Poliția?

Un evazionist plin de datorii la buget, președinte la UDMR Carei, a adus  la Carei un scandalagiu notoriu doar pentru a masca toate neregulile sale din Primărie. A plătit cheltuielile pentru fiecare proces pierdut în fața lui Ilie Ciută fapt ce denotă recunoașterea totală a deciziei instanțelor de judecată.

Municipiul Carei a fost acaparat de un grup de interese obscure care controlează mare parte din instituțiile statului cu ajutorul funcționarilor corupți și aserviți.

Niciuna dintre acuzațiile Buletin de Carei nu a putut fi argumentată sau demontată cu probe concrete ci doar prin scrieri scandaloase și mincinoase pe blogul analfabetului funcțional, Opinie de Carei. Drept dovadă, nimeni nu preia zoaiele în care se scaldă zi de zi ratatul pe plan profesional, Szasz. Cântăreț pe la ușile politicienilor din județ, Szasz este plătit de careieni ca  și consilier al primarului evazionist doar pentru a denigra opoziția primarului evazionist și a traseistului politic Keizer Ludovic.

Alianța cu politicienii de la celelalte partide împotriva lui ilie Ciută denotă doar  disperarea de care sunt cuprinși de prezentarea realităților din administrația locală. Ce fel de consilieri vor fi cei care iau la concursurile pentru un loc de muncă nota 5,15?  Sau cei care sunt angajați la Primăria Carei sau depind de fondurile oferite de Primărie?

 

Buletin de Carei

 

 

 

 

Lasati un comentariu