Candidatul care minte cu nerușinare despre ce se petrece la Ianculești

• publicat la: 9 septembrie 2020
Candidatul care minte cu nerușinare despre ce se petrece la Ianculești

Demolarea școlii din Ianculești, lipsa totală de implicare  în renovarea Căminului Cultural degradat, cedarea de teren de la parohia ortodoxă către UATM Carei, lipsa de transport în comun, lipsa oricărei forme de asistență medicală, fără apă curentă și canalizare dar includerea satului în prima zonă de impozitare a municipiului Carei, simboluri naționale în stare avansată de degradare în centrul satului sunt doar câteva dintre realizările cu care se poate lăuda Ionuț Oneț, președintele PSD, candidat de primar și consilier. Nu doar  candidații UDMR  desconsideră careienii cu minciunile lor sfruntate ci și PSD. În condițiile  în care fiecare minciună poate fi demontată cu acte în regulă sau cu imagini.

Tupeu, minciuni sfruntate și obrăznicie din partea candidatului marionetă al PSD cu origini în Ianculești dar cu domiciliul în Carei.

Băiatul fără nicio realizare  pe plan profesional minte cu nerușinare pe blogul consilierului primarului evazionist Kovacs. ,,Cine se aseamănă se adună,,  spune  o vorbă românească.

Ionuț Oneț afirmă că este reprezentantul satului Ianculești dar nu a fost ales niciodată de oamenii satului pentru ca să îi reprezinte. El a fost  numit delegat sătesc de către primarul și președintele UDMR Carei pentru atitudinea sa docilă din Consiliul Local, pentru obediența sa. Înainte de alegerile programate pe 7 august 2016  a reușit să își facă flotant pentru a nu da piept cu opțiunile sătenilor.

Ulțima ședință de alegeri democratice a unui delegat sătesc  a avut loc în februarie 2013 când a fost ales cu majoritate clară de voturi Ciprian Chiorean. Acesta a fost singurul delgat sătesc  care a solicitat Primăriei Carei reabilitarea Căminului Cultural.

După alegerile locale din 2016 primarul Kovacs a refuzat să aprobe organizarea de alegeri democratice pe motiv că Ionuț Oneț are flotant de Ianculești, flotant care nu mai este valabil de ani de zile.

S-a demolat școala satului în condițiile  în care crește numărul de copii.

Așa arată LA ORA ACTUALĂ CĂMINUL CULTURAL IANCULEȘTI

Satul e trecut în prima zonă de impozitare, aici se plătesc cele mai mari impozite pe terenul agricol.

Așa arată steagul de pe catargul sfințit de fratele său, adus pe criterii politice  în sat, fără concurs. Marți, 8 septembrie 2020, preotul actual din Ianculești s-a dezlănțuit la adresa celor care au organziat comemorarea lui Avram Iancu de la Carei spunând că nu sunt adevărați moți! Unde ați fost părinte când se reabilita ansamblul monumental Avram Iancu din Carei? E frumos să propăvăduiți dezbinarea și nu buna înțelegere?

Candidatul Oneț nu participă la acțiuni culturale românești dacă nu au girul Primăriei Carei.


Ionuț Oneț nu a intervenit pentru ca Harta satului să redea realitatea.  NU EXISTĂ două monumente ale  lui Avram Iancu ci doar unul iar celălalt este monumentul Soldatului necunoscut din al doilea război mondial. Nu apare pe Hartă nici Hramul Bisericii Ortodoxe. Căminul Cultural nu este corect localizat ci se află în spatele vilei unchiului său, Ioan Oneț, asociatul primarului Kovacs la una din firmele de producție mobilier din Carei, între timp falimentată. Vila a fost ridicată pe locul parcului satului, desființat cu  ocazia construcției vilei.

Satul Ianculești aparține de UAT Municipiul Carei.

,,În Ianculești au fost asfaltate 15 străzi (de fapt toate străzile din sat), în lungime totală de 4,5 kilometri, având o suprafață însumată de 16.000 metri pătrați,,.…spune un comunicat al Primăriei Carei. Doar că lăţimea medie care rezultă din datele prezentate pe pagina oficială a  Primăriei Carei este de 3,55m iar majoritatea  străzilor au lăţimea de  2,1 m, unele nici atât! La cine a ajuns diferenţa de bani  dintre costul lucrărilor raportate şi cele efectuate?

https://www.buletindecarei.ro/2017/12/corigent-la-matematica-sau-spagar-eminent-din-datele-oficiale-prezentate-de-primaria-carei-despre-asfaltarea-drumurilor.html

Atragem atenția candidaților de la toate partidele politice dar nu numai să aibă bunul simț de a respecta electoratul prezentând doar fapte reale și realități.

Buletin de Carei

https://www.buletindecarei.ro/2017/03/curatire-etnica-sau-doar-neglijenta-crasa.html

https://www.buletindecarei.ro/2018/10/primaria-carei-refuza-reabilitarea-caminului-cultural-ianculesti-pana-si-in-anul-centenar.html

https://www.buletindecarei.ro/2018/10/delegat-fals-la-ianculesti-misterul-alegerilor-anulate-in-2016.html

https://www.buletindecarei.ro/2018/09/la-carei-s-a-inaugurat-o-gradinita-maghiara-si-s-a-daramat-o-scoala-romaneasca.html

Lasati un comentariu