Drapel Național zdrențuit la Ianculești

• publicat la: 17 septembrie 2020
Drapel Național zdrențuit la Ianculești

Pe catargul din mijlocul satului Ianculești ce aparține de Primăria Carei flutură un drapel național zdrențuit. Toate partidele care au ajuns în satul Ianculești pentru campanie electorală au trecut pe lângă acest catarg.  Mai mult, consilierul primarului evazionist Kovacs a specificat că președintele PSD Satu Mare și Carei, Ionuț Oneț, este reprezentantul satului Ianculești, condiție în care ar trebui să fie responsabil pentru această situație.

Lipsa de importanță pentru acest aspect din satul Ianculești denotă care este respectul acordat simbolurilor naționale. Nici la bustul lui Avram Iancu din sat nu a fost săvârșit niciun parastas de  comemorare a  Eroului Național.

Buletin de Carei a atras atenția de acum o lună despre starea avansată de degradare a  drapelului național de pe catargul de la Ianculești dar președintele PSD vrea doar funcția de delegat sătesc numit nu și obligațiile ce îi revin sau poate  nu dorește să îl supere pe primarul evazionist căruia îi aprobă toate gesturile.

Buletin de Carei

 

 

 

Lasati un comentariu