Ecouri despre comemorarea lui Avram Iancu din 6 septembrie

• publicat la: 11 septembrie 2020
Ecouri despre comemorarea lui Avram Iancu din 6 septembrie

Comemorarea Eroului Național Avram Iancu de la Carei din data de 6 septembrie 2020 a fost de mare impact  din moment  ce organizatorii au fost atacați pe plan local de  toți cei din grupul de susținere al primarului evazionist, președinte al UDMR Carei.

Credincioșii din satul Ianculești care au asistat la slujba de marți, 8 septembrie 2020 la biserica din sat au avut surpriza de a asculta  o nouă tiradă a preotului numit fără concurs. De această dată împotriva celor care au organizat comemorarea Eroului Național Avram Iancu de la Carei în data de 6 septembrie 2020, pe motiv  că nu a fost invitat. Scenariul  frizează deja penibilul din partea persoanei care nu reușește să țină legătura cu Protopopiatul din care face parte  pentru a afla  toate informațiile.

O nouă comemorare a Eroului Național Avram Iancu a avut loc și ieri, 10 septembrie 2020, tot la Carei și tot la ansamblul monumental reabilitat prin proiectul consilierului Ilie Ciută. Consilierul Oneț, fratele preotului din sat, nu a inițiat niciun proiect de reabilitare ansamblu monumental Avram Iancu din Carei și nici proiect pentru reabilitare Cămin Cultural în cei 8 ani cât a fost în CL Carei.

Nu a venit preotul din satul Ianculești nici la a doua comemorare a Eroului Național Avram Iancu de la Carei. Va face referire și despre această comemorare a Primăriei Carei la care nu a participat sau părintele e deranjat doar de activitățile ASTRA Carei?

Acum pe cine va mai da vina? Pe primar  nu poate pentru că sunt vechi prieteni și l-a numit  pe fratele său ca delegat sătesc pe perioada în care avea flotant de Ianculești.

Ajunge să ne uităm la cum arată steagul românesc pe catargul de lângă biserică pe care l-a sfințit acum câțiva ani ca să tragem concluziile de rigoare în ce privește sentimentele patriotice ale celui nemulțumit de activitățile asociațiilor românești.

Așa arată steagul românesc  sfințit de preotul din Ianculești.

RUȘINE!

Buletin de Carei

Lasati un comentariu