Evazionistul Kovacs rămâne primar la Carei

• publicat la: 27 septembrie 2020
Evazionistul Kovacs rămâne primar la Carei

După primele  numărători de la secțiile de votare  se pare că evazionistul Kovacs rămâne pe mai departe preferatul electoratului maghiar și câștigă un nou mandat.

Ceilalți candidați nu au avut nicio șansă în fața mașinii de vot bine organizată și instruită la care s-a adăugat avantajul net al organizatorului alegerilor locale.

Au avut drept de vot și cei veniți din Ungaria cărora li s-a permis ca  în cazul prezentării dovezii că au votat în România  nu vor mai intra în carantină la reîntoarcerea în țara lor.

Serviciul de Evidența populației a eliberat non-stop cărți de identitate până seara la ora 21.

Important este că evazionistul  Kovacs va continua să aibă  o sursă de venit și statul va mai recupera din datoriile sale către buget.

În municipiul Carei s-a comunicat un număr de 20.528  cetățeni cu drept de vot de către BEJ la care se mai adaugă 38 de cetățeni ai UE cu rezidență în oraș. La ultimul recensământ s-a consemnat un număr de 21.112 careieni.

Buletin de Carei

 

comentarii

de iosif la 28 septembrie 2020 - 13:23

daca au avut listele de la domnul Ciuta iar au umblat la oamenii asa cum au umblat cand a fost protestul pentru taiere copacii din parc…securistul lajos stie meserie.

de weizenegger la 30 septembrie 2020 - 13:01

La care “Lajos”va referiti?

Lasati un comentariu