Furt la Căpleni

• publicat la: 7 septembrie 2020
Furt la Căpleni

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat în perioada 4 – 6 septembrie a.c., activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 290 de sancțiuni contravenționale.

 Astfel, în perioada 4 – 6 septembrie a.c., pe lângă activitățile de control desfășurate în contextul stării de alertă, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 290 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ  110 000 de lei.

 Totodată polițiștii rutieri au procedat la reținerea a 30 permise de conducere.    

Persoane bănuite de furt reținute de polițiști

 

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au identificat ieri, 6 septembrie a.c., un tânăr, de 27 de ani, din Satu Mare care la aceeași dată ar fi sustras o geantă în care se aflau mai multe bunuri, aceasta fiind așezată pe o bicicletă într-o stație de autobuz din municipiul Satu Mare.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, în cadrul căruia au dispus reținerea pentru 24 de ore a persoanei bănuite de furt.

De asemenea, la data de 6 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Carei au depistat o persoană, de 25 de ani, din Borlești, bănuită că la aceeași dată ar fi pătruns în locuința unei persoane, de pe raza localității Căpleni, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 6 000 de lei.

Față de aceasta polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Infracțiuni rutiere constatate în flagrant delict de polițiști

 

Sâmbătă, 5 septembrie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au depistat doi conducători auto, de 25, respectiv 49 de ani, care se aflau la volanul unor autoturisme pe raza municipiului Satu Mare având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

În ambele cauze cercetările continuă în cadrul dosarelor penale întocmite.

Lasati un comentariu