Iulian Câcău:,,E timpul oamenilor simpli,,

• publicat la: 25 septembrie 2020
Iulian Câcău:,,E timpul oamenilor simpli,,

Singurul candidat din partea AUR pentru Consiliul Județean Satu Mare este Iulian Câcău. Poziția 8 pe buletinul de vot  pentru Consiliul Județean.

,,Unul dintre obiectivele mele pentru județul Satu Mare, este dezvolaterea afacerilor in mediul rural.
Vreau angajarea unor specialiști în accesarea de fonduri care să lupte pentru oamenii din mediul rural.
Activitățile unui om de la țară sunt complexe, aceștia nu au timpul necesar să întocmească dosare și să piardă timp cu drumuri și greoaia birocrație,, spune  Iulian Câcău.
.
Deși este sătmărean a fost prezent la Carei la comemorarea lui Avram Iancu organizată de Asociațiunea ASTRA Carei în colaborare cu comunitățile de moți din zonă.
Este tânăr, ambițios, plin de energie și implicat în viața comunității. Are o familie tradițională de care este tare mândru.
.
,,Avem două granițe cu două țări diferite, suntem un județ binecuvântat de Dumnezeu din toate punctele de vedere. Trebuie să profităm de aceste daruri cu care Dumnezeu ne-a înzestrat. Eu consider că Sătmarul poate fi in fruntea țării. Fiecare funcționar public trebuie să își îndeplinească atribuțiile, dumneavoastră ii acordați încrederea iar el trebuie sa o respecte, de aceea încrederea pe care mi-o veți acorda in 27 septembrie mă responsabilizează. Sunt candidat al Partidului Alianța Pentru Unirea Romanilor pentru funcția de consilier județean în cadrul Consiliului Județean Satu Mare pe buletinul de vot având pozitia 8. Dumnezeu să ne dea gând bun și spor în toate!,,
.
Mult succes Iulian Câcău!

Lasati un comentariu