Joaca de-a pasarea responsabilității între APM Satu Mare și Primăria Carei

• publicat la: 3 septembrie 2020
Joaca de-a pasarea responsabilității între APM Satu Mare  și Primăria Carei

Joaca de-a pasarea responsabilității între instituțiile de stat atinge la Carei cote hilare. Culmea e că se joacă pe bani publici…și nu puțini. Între timp ambrozia se pregătește nestigherită de înflorit pe suprafețe întinse la Carei.

,,Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Satu Mare a solicitat Primăriei Carei un punct de vedere în cadrul procesului de revizuire a autorizației de mediu pentru firma SANARA, care produce biogaz pe platforma fostei fabrici de zahăr din oraș. Primăria Carei a transmis că nu este de acord cu autorizarea activității de producere a biogazului folosind alte materii decât cea furajeră și dejecții animaliere,, scrie  pe pagina Primăriei Carei un angajat anonim plătit din bani publici.

Specialiștii de la APM Satu Mare  nu doresc să ia decizii în baza pregătirii lor și solicită Primăriei Carei un punct de vedere. Adică se solicită un punct de vedere de la  un evazionist cu acte  în regulă, primarul și de la un maistru-fotbalist, viceprimarul și compartimentul de mediu. La care compartiment găsim numai gineri unul și unul. Inclusiv al primarului.

Primăria Carei nu rămâne mai prejos și cere de la APM satu Mare garanții!

,,Primăria Carei a solicitat APM Satu Mare garanții cu privire la respectarea tehnologiei declarată de firma care produce biogaz,,.

Nimic despre deșeurile depozitate în spatele stației de epurare a orașului. Chiar nimic. Chiar dacă după incendiul care a fost catalogat  ca fiind de vegetație  mirosul greu din Carei s-a redus considerabil.

Cu această ocazie am aflat că la acțiunea de strângere de semnături ce a coincis cu cea de strângere de semnături pentru depunerea candidaturilor s-au adunat peste 1700 de semnatari. Le-a luat peste  o lună ca să numere semnăturile dar e bine că au făcut public numărul.

Cireașa de pe tort e faptul că nu se vor folosi în scopul pentru care au fost strânse decât…,,În cazul în care APM Satu Mare nu va lua în considerare punctul nostru de vedere,, …. ceea ce la data strângerii semnăturilor  nu s-a comunicat și nici nu era vorba de jongleriile cu APM Satu Mare.

Așa că duhoarea insuportabilă adie mai mult din curtea Primăriei Carei decât din altă parte.

Mincinosul și evazionistul Kovacs desconsideră din nou careienii prin aceste afirmații postate pe pagina UAT Carei. Putea de acum 1 an de zile să acționeze  în instanță societatea careiană care  nu a respectat  condițiile pentru care a fost autorizată dar atunci nu era an electoral și nu era campanie electorală.

RUȘINE conducerii orașului pentru desconsiderarea careienilor și promovarea doar a intereselor de grup!

Buletin de Carei

 

 

comentarii

de septico la 4 septembrie 2020 - 08:33

joaca ca la teatru,peste 3 ani orasel ca la monstru.

Lasati un comentariu