Mii de euro pentru cazarea ansamblului Haromszek la Carei. NIMIC pentru Plăieșii din Chișinău sau asociațiile românești cu activitate independentă

• publicat la: 24 septembrie 2020
Mii de euro pentru cazarea ansamblului Haromszek la Carei. NIMIC pentru Plăieșii din Chișinău sau asociațiile românești cu activitate independentă

Nu mai este  un secret pentru nimeni din Carei faptul că banii de la bugetul local sunt manevrați de primar după bunul său plac, neținând seama de nevoile întregi comunități nu doar a careienilor maghiari.  Și se mai și supără dacă sunt consilieri care nu îi votează abuzurile și discriminările!

Dacă pentru asociațiile românești se cer a fi depuse proiecte pentru obținerea de sprijin financiar nu la fel se petrece când vine vorba de ansambluri din Covasna sau Harghita. Cum rămâne cu buna înțelegere și toleranța la care se face mereu referire? Sau românii trebuie să stea cu capul plecat  și să înghită toate umilințele unei conduceri antiromânești dar care reprezință întreaga comunitate?!

Nu sunt singurele cheltuieli despre care nu apar date  pe site ul Primăriei Carei. Banul public careian a încăput pe mâna  unui evazionist falimentator de firme și a unui trasesist politic.  Preferințele electoratului nu se discută.

Mii de euro plătiți de administrația UDMR Carei din banii careienilor pentru buna dispoziție a electoratului UDMR.  Alte mii de euro pentru ,,serviciile,, angajaților la Primăria Carei care au și PFA și părinți influenți, pentru servicii IT. Peste 8800 de euro pentru o dezinsecție…ineficientă. În fiecare an se alocă fonduri pentru lucrări la creșa de copii….

Acestea sunt informații care nu se vor cunoscute de plătitorii de impozite din Carei. Pentru conformitate, primarul Kovacs nu plătește impozite.

.

comentarii

de andromeda la 26 septembrie 2020 - 21:37

atunci cand kovaci a mers independent a luat 600 de voturi si ca sa ajunga primar a mers la udmr. in 2008 nu a avut bani ca sa plateasca telefonul si banca a scos la vanzare casa lui dar a mers la udmr si au rezolvat ei.acum a pus casa pe numele la nepot

Lasati un comentariu