Opriți bătaia de joc! Vrem numele cartierelor Mihai Viteazul pe Harta Carei

• publicat la: 23 septembrie 2020
Opriți bătaia de joc! Vrem numele cartierelor Mihai Viteazul pe Harta Carei

Sfidare pe față din partea conducerii exclusiv UDMR a mun.Carei!  Toleranța propăvăduită de consilierul mincinos și analfabet funcțional al primarului se aplică doar în cazul românilor care trebuie să stea cu capul plecat  și cu vocea peștelui?  Conducerea UDMR  de la Primăria Carei este scutită de a manifesta respect reciproc și  purtare civilizată? De fapt totul este doar o provocare din partea unui primar care și-a clădit ascensiunea inițiind conflicte  interetnice din orășelul unde nu au existat neînțelegeri până la venirea lui. Exprimarea sa din ședința publică a Consiliului Local   ,,nu provocați maghiarii,,  este mai mult decât elocventă în acest sens!

Până și pe Google maps apar numele celor două cartiere. Doar Primăria Carei nu vrea să treacă pe HARTA CAREI numele celor două cartiere Mihai Viteazul I și II.

Românii din Carei sunt  și la ora actuală desconsiderați de dictatura UDMR instalată la Primăria Carei, tratați ca  și cetățeni de rang 2.  Despre acest subiect am scris și cu alte ocazii, nu doar în plină campanie electorală dar suntem nevoiți să reluăm subiectul pentru că echipa UDMR Carei scrie negru pe alb că a fost să tragă de mânecă contribuabilii din cartierele Mihai Viteazu I și II.

După ce refuză să treacă pe Harta Careiului denumirea cartierelor  Mihai Viteazu I și II, UDMR Carei își fac campanie electorală în aceste cartiere și specifică numele lor reale pe pagina ONG ului UDMR.  În imagine apare tăticul Kovacs cu fetița candidat Giurgiu Kovacs Monica dar și traseistul politic Keizer Ludovic.

Evazionistul Kovacs plătește  bani grei din bugetul orașului pentru finul său iar acesta se ocupă de linșajul mediatic al celor care dezvăluie abuzurile  din administrația Kovacs-Keizer-Beko.

Sigur pe un electorat care adoră evazioniștii și traseiștii politici, Kovacs deja împarte promisiuni din calitate de viitor primar, una din ele fiind că păstrează locul de muncă al finului său Szasz dacă  fabrică  materiale denigratoare și mincinoase la adresa consilierului Ilie Ciută care a câștigat deja 2 procese împotriva lui.

Nu doar numele de Ilie Ciută provoacă alergie conducerii UDMR Carei ci și numele de Mihai Viteazul  din moment ce nu apare pe HARTA CAREI denumirea cartierelor care au acest nume, nume ce apare  în documentațiile proiectelor câștigate pentru anumite modernizări.

UDMR Carei devine pe zi ce trece o organizație extremistă care nu vrea să trăiască în bună pace cu românii din localitate și nici să le acorde respect.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu