Pinter Iosif, masca, steagul național și campania electorală pentru evazionistul Kovacs

• publicat la: 15 septembrie 2020
Pinter Iosif, masca, steagul național și campania electorală pentru evazionistul Kovacs

Știam că sunt urmărită pas cu pas de ani de zile, în stilul  securității comuniste, dar nu am făcut public niciodată acest aspect pentru a nu se interpreta că mă plâng. Îl face însă public  Opinie de Carei.  Orice deplasare a mea prin oraș este atent  monitorizată de persoane plătite regește.

Disperare mare în tabăra primarului evazionist Kovacs după depunerea sesizării împotriva celor care au dorit coborârea steagului național de pe catargul de lângă Avram Iancu.  Pentru a abate atenția de la incidentul de sâmbătă seara, de la faptul că am depus nu doar sesizări ci și copiile amenințărilor primite de la părinții minorilor, angajatul evazionistului Kovacs mă vânează la Unicarm ca să vadă dacă port mască, la propriu. Când de fapt  eu lucrez mereu fără mască.

Fostul politician Pinter nu a fost niciodată menționat în Buletin de Carei pentru că nu poartă mască ci pentru că în perioada  în care trebuia să stea în izolare el se plimba prin piață. Cei care au capacitatea de a parcurge  integral un text se pot convinge accesând materialele  din Buletin de Carei. Analfabetul funcțional nu poate face diferența între mască și izolare.

A fost angajat la Primăria Carei doar pentru a manipula și minți, fapt dovedit și în instanță când a fost nevoit să șteargă articole denigratoare  și defăimătoare la adresa mea.

Pinter Jozsef, prietenul blogului Opinie de Carei este nu doar angajatul Centrului de asistență socială CIAS Alexandru Carei ci și angajatul societății viceprimarului Keizer Ludovic, Ro-Connix Carei.

Pinter are  și calitatea de consilier județean deși deține și funcția de director la o instituție aflată tocmai în subordinea Consiliului Județean.

În perioada  în care trebuia să se afle  în izolare alături de colegii săi, fapt confirmat la data respectivă de Direcția de Asistență Socială Satu Mare, Pinter se plimba  prin piața agroalimentară Carei la cumpărături.

https://www.buletindecarei.ro/2020/05/director-al-centrului-de-ingrijire-si-asistenta-sociala-carei-in-perioada-de-izolare.html

Buletin de Carei nu a făcut niciodată referire la faptul că cineva poartă sau nu poartă mască dar  analfabetul funcțional Szasz  nu are capacitatea de a parcurge un text integral.

Fiind unul dintre protejații primarului evazionist, Pinter nu a făcut obiectul materialelor din presa aservită.

Recent, Pinter a fost depistat pozitiv dar după scurt timp a plecat din spital.

Analfabetul funcțional Szasz nu a mai scris despre acest aspect. Fiind angajat fără concurs, prin numire, nu are voie să scrie despre persoanele din grupul de interes.

În plină campanie electorală, cea mai mare preocupare a grupului de interes care a pus stăpânire pe oraș este urmărirea mea, la Unicarm sau în orice altă parte.

Daniela Ciută

comentarii

de Comornyic la 16 septembrie 2020 - 22:56

Virus in aer liber,oras modernizat lejer.(in piano music)

Lasati un comentariu