Primarul evazionist al Careiului vrea avocați pentru 4 cauze. Ședință de Consiliu Local

• publicat la: 20 septembrie 2020
Primarul evazionist al Careiului vrea avocați pentru 4 cauze. Ședință de Consiliu Local

O nouă risipă a banului public la Primăria Carei iese la iveală. Luni, 21 septembrie 2020 este programată o ședință extraordinară a Consiliului Local. De fapt ședința se reduce la  un schimb de mail uri între secretarul general și consilieri. Din martie  și până acum nu au reușit să țină măcar o singură ședință online cei din conducerea Primăriei Carei. Se descurcă greu cu noua tehnologie.

La punctul 2 de pe Ordinea de Zi  este specificat că Guvernul alocă 3 milioane lei  din cote defalcate de TVA  pentru echilibrarea bugetului.

Nu mai puțin de 4 proiecte de hotărâre sunt  inițiate de evazionistul Kovacs pentru angajare de avocați. Deci lucrurile nu decurg așa cum ne tot  păcălește primarul în materialele de pe blogul dovedit Opinie de Carei al angajatului de la Primăria Carei. Banii careienilor se duc pe tot felul de ode și imnuri ridicate primarului de angajatul din Primăria Carei. Despre situația de la Spitalul Municipal Carei administrat de Primăria Carei nu scrie nimic angajatul care are ca sarcină în Fișa Postului semnalarea de aspecte critice din mass media. Risipă de bani publici la Primăria Carei.

…în condițiile  în care la Primăria Carei sunt angajați 5 absolvenți ai Facultății de Drept care ar trebui să reprezinte instituția.

Despre pricinile angajării de apărători de către Primăria Carei dăm posibilitatea consilierului propagandist al primarului să ofere detalii, să vedem dacă are voie să scrie. Despre neregulile constate de Ministerul lucrărilor publice. După numeroasele semnalări ale Buletin de Carei legate de mirosul pestilențial din oraș și despre strângerea de semnături taman în perioada în care se strângeau și semnătuile de susținere a candidaților pentru alegerile locale, conducerea primăriei nu a mai avut loc  de întors și a inițiat procedurile aferente stopării sursei mirosului.

Să fie cumva și acestea subiecte TABU despre care plătitorii careieni de taxe și impozite nu au voie să afle nimic?

Buletin de Carei

Lasati un comentariu