Propunerile consilierului Ilie Ciută au fost puse în practică

• publicat la: 21 septembrie 2020
Propunerile consilierului Ilie Ciută au fost puse în practică

Consilierul Ilie Ciută anunță pe pagina  lui că Primăria Carei a pus în practică 9 din cele 15 obiective  pe care le-a propus în campania pentru alegerile locale din 2016.

La vremea respectivă, doar consilierul Ilie Ciută a prezentat în cadrul unei conferințe de presă toate propunerile sale pentru dezvoltarea comunității. Cum era de așteptat, cântăreții de casă ai primarului evazionist au fost cei care au atacat programul consilierului Ilie Ciută spunând că este SF. Nu de aceeași părere a fost conducerea orașului care  imediat după alegerile locale a început să pună în practică obiectvele consilierului Ciută.

Acestea sunt  obiectivele:

1. Reabilitarea şi modernizarea străzilor şi trotuarelor în municipiu. În decurs de 4 ani nu vom mai avea drum de pământ în oraşul nostru.

2.  Eficientizarea şi modernizarea iluminatului public în oraş

3.  Reabilitarea Şcolii Gimnaziale “Vasile Lucaciu”

4.  Reabilitarea Şcolii cu clasele I-VIII Nr.1 şi construirea unei săli de sport

5. Reabilitarea Căminului Cultural din Ianculeşti

6. Reabilitarea termică a blocurilor din municipiu

7.  Realizarea unui Centru Sportiv multifuncţional în care să se regăsească un PATINOAR în aer liber, piste pentru role şi skateboard, teren de tenis, handbal, baschet, etc., realizat în jurul sălii de sport a Colegiului Iuliu Maniu din curtea Apaserv

8. Mărirea pistei de karting

9. Realizarea a 5 locuri de joacă sigure, dotate cu mobilier de joacă modern pentru copii, dar şi cu aparatură de fitness stradal pentru părinţi şi bunici.

10. Începerea lucrărilor la cartierul Tineretului.

11. Mutarea Bibliotecii şi a Fondului de Carte într-un spaţiu adecvat.

12. Întrebuinţarea eficientă a Centrului Social.

13. Sprijinirea firmelor careiene

14. Promovarea eficientă a obiectivelor turistice din Carei şi împrejurimi.

15. RESPONSABILIZAREA ŞI TRANSPARENŢA ADMINISTRAŢIEI LOCALE.

.

Nu e greu de urmărit faptul că obiectivele concrete ale consilierului Ciută au fost imperios necesare de realizat.

,,Sunt o persoană responsabilă și îmi asum mereu cele afirmate. Dețin o societate de producție din anul 1991 iar produsele realizate la Carei au ajuns să fie promovate în cataloage de specialitate internaționale. Cei care au un minim de noțiuni despre ce presupune a unitate de producție știu că nu este ușor să rămâi pe linia de plutire dacă alegi calea dreaptă, fără contracte cu statul sau fără acordarea de atenții pentru obținerea de contracte.
Pentru alegerile locale din acest an am decis că mă voi prezenta în calitate de candidat independent pentru un nou mandat ca și consilier municipal. Poziția 8 pe listele pentru Consiliul Local Carei.
Dacă vrei, poți!,,   scrie consilierul Ilie Ciută pe pagina sa de socializare.
.

 

 

Lasati un comentariu