Sloganul campaniei lui Kovacs Eugen ar trebui să fie..,,mândru că sunt evazionist!,,

• publicat la: 25 septembrie 2020
Sloganul campaniei lui Kovacs Eugen ar trebui să fie..,,mândru că sunt evazionist!,,

Kovacs Eugen este primar din 2008 dar încă se rușinează să ne arate CV-ul său. Care au fost locurile sale de muncă înainte de a sosirea sa la Carei și înainte de a se cocoța pe scaunul de primar. Chiar nu poate fi atât de timid încât să se rușineze să vorbească despre realizările sale care l-au recomandat atât ca  și președinte al UDMR Carei cât și ca un candidat de primar din partea acestei formațiuni.

Vrem să știm cum a reușit să facă să dispară datoriile sale la bugetul local în 2008. Pentru că fiecare careian plătește taxe și impozite locale, mai puțin el. Nu merităm ca măcar o dată la 4 ani să aflăm și noi adevărul?

Nu e de ici de colo să falimentezi 5 societăți, să faci evaziune și drept recompensă să ajungi demnitar al statului român, lăudat și susținut de toate autoritățile statului român și preferatul televiziunilor pe teme economice  și politice.

Acesta e profilul candidatului iubit de alegători. E senzațional cât de  mult  poate fi apreciat  la Carei un candidat evazionist, falimentator de firme. Nu degeaba UDMR Carei și-a ales un astfel de președinte, cel mai bun dintre cei buni. Nici locul doi nu este oferit oricui ci unui traseist politic, la fel de notoriu, care deține funcția de viceprimar dar nu are studii superioare. Și viitorul e pe mâini bune. A fost  introdusă în marea familie condusă de evazionist și fata lui. Ginerele a rămas  la primărie, angajat la Urbanism și protecția mediului.

Simțim seară de seară adierea de aer  curat  de care se îngrijește ginerică. Fiți pe pace. A plătit deja împrumutul luat de la FDG Satu Mare.

Nu degeaba trimite la Carei Apaserv Sa Satu Mare tocmai pe consilierul directorului care este și președinte al FDG Satu Mare să fabrice probe mincinoase  împotriva celui care deranjează cu informații documentate liniștea evazionistului și traseistului politic de la Primăria Carei. Serviciu contra serviciu. 

 

Lasati un comentariu