Standard de viață la Carei pentru cei care plătesc taxe și impozite. VIDEO

• publicat la: 22 septembrie 2020
Standard de viață la Carei pentru cei care plătesc taxe  și impozite. VIDEO

În timp ce desantul UDMR se dă în spectacol prin municipiul Carei cerșind voturi pentru un primar evazionist  și plin de datorii, careienii sunt obligați să circule pe drumuri care pot concura foarte bine pentru un serial ,,AȘA NU,,.

Nu toți careienii locuiesc în centrul orașului  dar fiecare plătește taxe și impozite locale, cu excepția primarului evazionist.

Cu un tupeu fără margini, președintele Consiliului Județean face ședințe foto pe porțiunile unde au reușit lucrările firmei agreate de conducerea Primăriei Carei, favorizată la licitație după cum reiese din Nota de Neconformitate a Ministerului Lucrărilor Publice și administrației, și declară că avem parte de un standard ridicat de viață la Carei. Poate că domnia sa nu a mai ieșit din județ  în ultimii ani și crede că totul se învârte  în jurul localităților prost  gestionate de UDMR.

Există străzi care sunt trecute la capitolul realizări de primarul evazionist și viceprimarul traseist politic dar cei care locuiesc acolo se plâng că nu s-au făcut lucrări. Cazul străzii Kafka Marghit sau Nicolae Iorga sau calea 25 Octombrie de la intersecția cu str. Mioriței până la ieșirea din oraș. Unde au ajuns banii de lucrări?

Primarul evazionist care este și președinte  la UDMR Carei nu plătește taxe și impozite și totuși beneficiază de condiții decente la intrarea în clădirea unde domiciliază dar pe care nu o are în proprietate. Oare țepele sunt puse de frică?

Oare pentru a beneficia de condiții decente pe străzile pe care locuim trebuie să devenim evazioniști și plini de datorii la buget???

Condiții pe străzile mun.Carei…

Piața Avram Iancu

.

strada Nicolae Iorga

.

.
.

.

.

GALERIE FOTO STR CĂPLENILOR, pista de biciclete

.

….

Lasati un comentariu