Adrian Cozma, președintele Organizației Județene PNL Satu Mare

• publicat la: 2 octombrie 2020
Adrian Cozma, președintele Organizației Județene PNL Satu Mare

După  rezultatele dezastruoase de-a dreptul obținute de Adrian Albu și echipa sa de la PNL Satu-Mare, acesta și-a dat demisia, mai de voie mai de nevoie. Cele 10,27% procente obținute la alegerile locale de duminică 27 septembrie 2020 ca și candidat la Primăria Satu Mare nu lasă loc  de  niciun comentariu. Doar Adrian Albu vede diferit rezultatul obținut și crede că ultimul din listă e câștigător….

Spre deosebire de Adrian Albu, candidatul PNL pentru președinția CJ Satu Mare s-a clasat pe a doua poziție cu peste 37 de mii de voturi ce reprezintă aproape 30% din voturile alegătorilor prezenți la urne. Un scor net superior ce îl recomandă ca președinte de drept al organizației județene a PNL Satu Mare.

Adrian Albu este cel care a purtat un război de  uzură în organizația liberalilor sătmăreni pentru a scăpă de prea vocalul Adrian Cozma care nu a fost de acord să accepte legăturile cu UDMR.

Biroul Permanent Județean a votat chiar excluderea lui Adrian Cozma în 2018 pentru ca i-ar fi supărat prin declarațiile sale pe partenerii de guvernare de la UDMR  iar ca semn de fidelitate față de aceștia, șefii PNL Satu Mare au propus la acea dată excluderea lui Adrian Cozma din PNL.  Nu a fost să fie.  Legăturile strânse cu UDMR ale  fostului viceprimar Adrian Albu, ale fostului vicepreședinte CJ Ioan Rus și ale deputatul Romeo Nicoară nu au fost agreate de primarii liberali din județ și nici de ceilalți membri ai organizației județene a partidului.

Propunerea pentru funcția de președinte al Organizației Județene Satu Mare a PNL a lui Adrian Cozma a fost făcută astăzi, la Satu Mare, în prezența ministrului Transporturilor, Lucian Bode respectiv a secretarului general al PNL, Robert Sighiartău.  Propunerea se impune a fi  validată de către Biroul Executiv Național al PNL unde se cunosc deja rezultatele concrete obținute la alegerile locale din data de 27 septembrie 2020.

PNL a obținut în județ  23 de primării și ca urmare a mobilizării echipei candidatului PNL pentru Consiliul Județean Satu Mare, Adrian Cozma.

Buletin de Carei

 

comentarii

de Popescu la 3 octombrie 2020 - 12:18

Felicitări Adrian sper sa fii viitorul președinte al CJ.Doamne ajuta.

Lasati un comentariu