Amenințări și batjocoriri de nume de familie dacă ceri la Carei respect reciproc și inscripții bilingve

• publicat la: 12 octombrie 2020
Amenințări și batjocoriri de nume de familie dacă ceri la Carei respect reciproc și inscripții bilingve

Avalanșă de amenințări la adresa Buletin de Carei în special din partea unor conturi false după ce am publicat modul de exprimare al unei pensionare  la semnalarea lipsei de indicații bilingve din cimitirul central.  ,,Conturile,,  ne amenințau cu avocați aduși din Franța, cu reclamații la Poliție  dar nu lipseau nici exprimările injurioase. În locul scuzelor pentru bajocorirea numelor de familie am primit amenințări pentru semnalare. Aici duce politica de încurajare a batjocoririi numelui de familie promovată de Primăria Carei prin tipărirea cărții prozatoarei românce careiene Otilia  Marchiș cu porecla sa în locul numelui autorului.

Cu așa ceva ne confruntăm când cerem respect reciproc, inscripții bilingve având în vedere că municipiul Carei este  parte a României și cetățenii nu sunt obligați să folosească și alte limbi de circulație regională.

Toți au dat buzna pe pagina Buletin de Carei uitând să studieze în prealabil legislația  în vigoare. Cine a avut  o altă opinie decât a lor a fost amenințat în mod vulgar chiar. Curios este că toate au dispărut la ora actuală….

Buletin de Carei

comentarii

de iov la 12 octombrie 2020 - 16:42

mai Czifra,in Germania ce limba vorbesti??

Lasati un comentariu