Conducerea exclusiv UDMR a Primăriei Carei minte și manipulează opinia publică. Comunicat cu iz de telenovelă

• publicat la: 7 octombrie 2020
Conducerea exclusiv UDMR a Primăriei Carei minte și manipulează opinia publică. Comunicat cu iz de telenovelă

Conducerea exclusiv UDMR de la Primăria Carei vrea înăsprirea dictaturii existente deja din 2008 încoace! Angajații de la DSPL sunt  desconsiderați  de Primăria Carei prin  incitarea lor  împotriva celor care informează despre  acțiunile de pe domeniul public. Minciunile servite în Comunicate oficiale precum și manipularea opiniei publice  ating deja pragul penibilului și al disperării de a nu ajunge la careieni informațiile reale. Evazionistul Kovacs are obrăznicia de a oferi ca exemplu strada pe care locuiește dar nu plătește  impozite și taxe locale.

După ce numeroși careieni  și-au exprimat nemulțumirea privind tăierile  teilor perfect sănătoși din fața Liceului  Tehnologic Iuliu Maniu, analfabeții funcționali angajați la Primăria Carei au născut  un comunicat oficial prin care conducerea exclusiv UDMR a Primăriei se victimizează în stilul deja caracteristic.

Proiectele de Mobilitate 1 și 2 sunt în curs de desfășurare de mai multe luni dar  din cauza alegerilor locale din 27 septembrie nu au fost prezentate planșele care prevedeau tăierile abuzive în ce presupune teii perfect sănătoși. Fiecare tei a fost fotografiat de Buletin de Carei pentru a dovedi că nu au fost bolnavi.

Dacă conducerea dictatorială a Primăriei Carei era de bună credință ar fi oferit  un comunicat informativ ÎNAINTE de tăieri pentru a explica plătitorilor de taxe și impozite din Carei despre ce anume este vorba.

Graba cu care au fost adunate trunchiurile teilor tăiați denotă doar că au de ascuns câte ceva. Sfidarea celor care le asigură salarii uriașe este politica aplicată de evazionistul de primar  și vicele traseist politic. Cei doi udemeriști nu au nici măcar curajul de a NUMI concret cine sunt cei care instigă, în viziunea lor, evident. Doi bărbați care au pierdut contactul cu realitatea  și se cred vătafi pe moșia careienilor!

În ce privește smiorcăielile cu iz de telenovelă privind apariția imaginilor de la tăierile de pe domeniul public, invităm echipa numeroasă de juriști de la Primăria Carei să le explice atât evazionistului de la conducere cât  și traseistului politic pensionar care sunt condițiile în care jurnaliștii au dreptul să acționeze pe domeniul public.

De ce le este frică de informațiile documentate cu imagini de la fața locului dacă tot ce fac  este legal?

Acesta este Comunicatul oferit de  conducerea dictatorială a Primăriei Carei DUPĂ  tăierile de arbori și NU ÎNAINTE așa cum era normal și civilizat!

 

Pe când un comunicat oficial despre neconformitățile constatate de  Ministerul Lucrărilor publice  referitoare la proiectele de Mobilitate? Vă este rușine de favorizarea câștigătorului licitației de atribuire de lucrări? Nimic despre contractele de publicitate atribuite inclusiv consilierului ajuns primar după ce l-am învățat codul vestimentar?

Buletin de Carei

comentarii

de Fischer Angelica la 7 octombrie 2020 - 12:59

Cred ca inainte de a incepe orice actiune care vizeaza, afecteaza locuitorii orasului, trebuia sa-i informeze inainte si sa ceara parerea cetatenilor daca sunt de acord.

de Buletin de Carei la 7 octombrie 2020 - 14:39

CORECTĂ remarca! Doar că cei de la Primăria Carei își bat joc de localnici și cred că primăria e SRL ul lor….o nostalgie după ce au pierdut ca privați.

de Septico la 7 octombrie 2020 - 16:59

Telenovela frumoasa,oras dezvoltat pe nivel austriaca(anul obtinerii:202???.)

de mangostar la 15 octombrie 2020 - 15:15

poi se poate ca sa puneti pe angajatii din primarie sa adune semnaturile pentru parlamentarele la udmr???? pentru asta platim pe voi????

Lasati un comentariu