Defrișări pe domeniul public la Carei. Proiect ținut la secret

• publicat la: 5 octombrie 2020
Defrișări pe domeniul public la Carei. Proiect ținut la secret

Primăria Carei a ținut la mare secret înainte de alegerile  locale imaginile cu forma finală a proiectului de peste 45  de milioane de lei. Proiectul ”Reducerea emisiilor de carbon în municipiul Carei pe baza măsurilor propuse în Planul de mobilitate Urbană Durabilă”, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020 în valoare de 45,25 milioane lei este în plină desfășurare. Diminuarea spațiilor verzi se pare că a fost motivul pentru care imaginile finale de după implementarea proiectului sunt  ținute la secret.

Vedem pe zi ce trece cum se ciupește din spațiile verzi ba pentru o pistă de biciclete ba  pentru o parcare. Astăzi au trecut la tăieri de arbori și arbuști pe două străzi, strada Iuliu Maniu și strada Crișan.

Răcnete  și țipete din partea angajaților Primăriei Carei la vederea aparatului de fotografiat al Buletin de Carei.

Nu la fel de vocali au fost acești angajați atunci când copacul tăiat fără nici o normă de protecție a căzut  pe casa proaspăt renovată a  unui careian de pe strada Crișan.

Locuitorii de pe strada Crișan se plâng că arborii tăiați au fost apoi lăsați ori pe spațiul verde ori pe trotuare spre deosebire de teii tăiați pe strada Iuliu Maniu care au fost segmentați la standard și rapid încărcați spre  o destinație necunoscută contribuabililor careieni nu și celor care nu plătesc impozite la oraș.

GALERIE FOTO

FOTOGRAFII

Juriștii din Primărie sunt rugați să acorde asistență angajaților din Primărie și să le explice ce presupune șantajarea unui jurnalist și împiedicarea lui în a informa corect comunitatea. Recomandările analfabetului funcțional angajat de primar  le aduc doar deservicii.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu