,,Dragonul de Aur,, ajunge la Carei

• publicat la: 22 octombrie 2020
,,Dragonul de Aur,, ajunge la Carei

Miercuri, 28 octombrie 2020, de la ora 18.00, la Teatrul Municipal Carei va avea loc spectacolul dramatic Dragonul de aur (+16 ani). Piesa lui Roland Schimmelpfennig, în regia Catincăi Drăgănescu este jucată, în limba română, de cinci actori ai Teatrului „Andrei Mureșanu” din Sfântu Gheorghe, care depun un efort uriaș, pe tot parcursul evenimentului, pentru a însufleții personajele aflate în situații limită.

    Prețul biletului este de 10 lei. Biletele sunt disponibile la biroul Centrului Cultural Carei sau cu o oră înainte de spectacol.  Casa de bilete se va închide cu 15 minute înaintea începerii evenimentului. Purtarea măștii și păstrarea distanței pe timpul spectacolului sunt obligatorii!

„ Cinci asiatici, care ar putea fi la fel de bine şi turci şi români şi unguri şi alt soi de săraci ai lumii, oricum nişte imigranţi fără acte, muncesc la negru ȋntr-un fast-food ȋnghesuit şi foarte aglomerat, numit Dragonul de aur. Micul restaurant se află ȋn mijlocul cartierului chinezesc din oraş, ȋntr-o clădire care mai are o alimentară, un depozit şi o sumedenie de locuinţe. Trăiesc aici, ȋn acest furnicar tot felul de oameni şi poveştile lor se ȋmpletesc ȋntr-un mod bizar şi totuşi foarte natural ȋntr-o zi fatidică de vară.” (Catinca Drăgănescu)

 

Lasati un comentariu