Expertul contabil sau avocata? Lupta pentru un loc de consilier UDMR la Carei

• publicat la: 27 octombrie 2020
Expertul contabil sau avocata? Lupta pentru un loc de consilier UDMR la Carei

Suspectă amânarea investirii consilierului Adrian Roman  ce a candidat pe listele UDMR. Următorul de pe lista de consilieri ar fi avocata Eva Mărginean. Va câștiga expertul contabil sau avocata care a pierdut procesul cu Daniela Ciută?

Pentru alegerile locale din data de 27 septembrie 2020, ONG ul UDMR a prezentat o listă de 24 de candidați pentru Consiliul Local. În urma rezultatului alegerilor, UDMR a obținut 14 locuri de consilier. Pentru că primul de pe listă a fost validat ca  și primar ar fi trebuit ca să fie validat ca  și consilier  următorul adică poziția 15, Roman Adrian. Încă nu a fost validat. Următorul candidat pe lista de consilieri este avocata Eva Mărginean care nu a mai prins loc  de consilier județean.

Potrivit unor surse din UDMR, fostul consilier Adrian Roman ar fi dorit să candideze pentru fotoliul de primar dar  ar fi lăsat atunci fără loc de muncă actualul primar. Așa că se pare că a fost motivat cu niște ajutoare de nerefuzat pentru a se răzgândi și a uita de candidatura pentru primărie. Nici avocata  Eva nu ar rămâne  pe dinafara jocurilor din CL Carei așa că rămâne de văzut cine va câștiga.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu