În localitățile cu conducere exclusiv UDMR guvernanții permit orice abateri

• publicat la: 4 octombrie 2020
În localitățile cu conducere exclusiv UDMR  guvernanții permit orice abateri

Dacă aceste imagini  proveneau din localități din sudul țării se declanșa o adevărată campanie antiromânească. Românii ar fi fost înfierați și arătați cu degetul pentru că se înghesuie în seara alegerilor locale să își facă cărți de identitate.

Pentru că imaginile  au provenit dintr-un municipiu condus exclusiv de UDMR Carei nimeni nu s-a implicat în demascarea celor vinovați pentru situație. Nicio autoritate guvernamentală din cele care ne tot atenționează că trebuie să fie respectate regulile de prevenire a infecțiilor cu  coronavirus. Jandarmeria  și Poliția s-au făcut că nu văd ce se petrece în fața Serviciului de Evidența Populație din subordinea Primăriei Carei. Au fost eliberate pe bandă rulantă sute de cărți de identitate.  Cine știe pe ce adrese și în ce condiții…

Sute de oameni  ,,au descoperit,,  cu câteva ore  înainte de vot că le este expirat actul de identitate sau că a fost  pierdut.

În plină Stare de Urgență, la Primăria Carei se organiza ceremonie festivă pentru instalarea nou numitului șef de Poliție Locală. Era pe data de 5 mai 2020 când orice adunare a mai mult de 5 persoane era interzisă. Nu și la Primăria cu conducere exclusiv UDMR Carei care a dat jos de pe sediul primăriei plăcile  oficiale cu însemnele statului.

Niciun partid aflat la guvernare, indiferent în ce perioadă de timp, nu a luat atitudine împotriva acțiunilor UDMR ce contravin legilor  în vigoare. Dar cu siguranță că vor veni toate partidele să ceară și voturile careienilor pentru alegerile parlamentare. Să îi recompensăm pe măsura luării de atitudine și a implicării lor în această parte de țară românească. Până și pentru respectarea drapelului național de pe domeniul public de la Ianculești a fost  nevoie de intervenția Buletin de Carei deoarece niciun partid din cele ce  își făceau campanie electorală prin sat nu a binevoit să ia atitudine.

 

Buletin de Carei

 

comentarii

de Popescu la 4 octombrie 2020 - 23:20

Să veniți numai după voturi.Nu va e rușine.Ne-ti abandonat în mâinile maghiarimi și veniți după voturi.Ne e rușine să ne uităm în ochii copiilor noștri.Pentru interesele voastre personale vă lăsați jucați în picioare de 30 de parlamentari de la UDMR.

de Popescu la 4 octombrie 2020 - 23:51

Se știe de 30 de ani că egzista anumite localitati „sensibile” Partidele românești trebuiau să facă numai acolo aliante și să nu supună populația românească la o umilință fara de margini.

Lasati un comentariu