Ludovic Keizer de la UDMR rămâne viceprimar la Carei și cu voturile consilierilor români

• publicat la: 27 octombrie 2020
Ludovic Keizer de la UDMR rămâne viceprimar la Carei și cu voturile consilierilor români

Dictatura UDMR Carei va continua și în următorii 4 ani cu  acordul consilierilor  PSD și PNL. Consilierii celor două partide românești din noul Consiliu Local Carei  nu au avut  nicio propunere pentru postul de viceprimar la ședința ce a avut loc  de la ora 10,00.  Singura propunere a venit evident din partea primarului evazionist Kovacs care a afirmat că…,,am lucrat bine cu  el de 12 ani, am făcut cuplu bun și vă rog să fiți de acord dar să nu îl lăudați prea mult că și așa este încrezut și dacă îl lăudăm va fi și mai încrezut,,.

Cei cinci consilieri de la PSD și PNL Carei nu au avansat niciun nume pentru funcția de viceprimar și l-au votat in corpore  pe membrul UDMR Carei, Keizer Ludovic. Toți cei 18 consilieri prezenți la ședință l-au votat pe traseistul politic Keizer pentru funcția de viceprimar.

Votul s-a făcut cu bilețele introduse  în urnă.

Traseistul politic Ludovic Keizer, proaspăt reales, a declarat….,,o să mă țin de muncă ca  și în ultimii 4 ani,,.

Ludovic Keizer este maistru, deci nu are studii superioare, este pensionar și la fel ca  și partenerul său de cuplu, Kovacs, refuză de 12 ani să își facă public CV ul.

 

Buletin de Carei

 

GALERIE FOTO

comentarii

de ion la 27 octombrie 2020 - 18:44

Asta a votat consiliul,asa vor Careienii,care este problema?

de Buletin de Carei la 27 octombrie 2020 - 19:10

Ioi Istenem dar de ce folosești nume românești în locul numelui tău? Nu te-ai plictisit să ne tot ameninți în privat și să te dai în spectacol? Vrei mărire de salariu?

Raspunsuri

Lasati un comentariu