Medicul chirurg Pall Attila a trecut la cele veșnice

• publicat la: 30 octombrie 2020
Medicul chirurg Pall Attila a trecut la cele veșnice

Medicul chirurg Pall Attila Zsolt de la Spitalul Carei a pierdut  lupta cu viața.

Cuvinte deosebite la adresa sa din partea unei  foste colege, medic primar șef de laborator la Spitalul Municipal Carei, Ghițiu Andreea Cristina:

,,Azi a plecat dintre noi un om cu suflet angelic, un chirurg desăvârșit, meserie pe care a iubit-o până la ultima suflare. Azi îngerii au mai avut nevoie de un Înger acolo Sus în Cer. Pentru mine a fost o onoare deosebită că v-am cunoscut și am fost colegi. Sunt alături de familie  căreia îi  doresc din suflet putere ca să treacă  peste această grea încercare. O să îmi lipsiți și mie și colectivului meu din laborator care vă aprecia foarte mult. Drum lin spre cer domnule DOCTOR!,,

Sincere Condoleanțe!

comentarii

de careian la 31 octombrie 2020 - 19:24

Conducerea spitalului Municipal Carei nu poate sa se oboseasca sa scrie .Sincere condoleante!Acest om deosebit,cu bune,cu rele a fost cca 20 de ani membrul colectivului SMC.Nu a fost omul,care sa se aplece cum sufla vantul,totusi multi l-au apreciat si l-au iubit.Sotia lui si acuma lucreaza la spital.Poate un sincere condoleante ii pica bine.Cei de la Tesa,fiind spital Covid,nici asa nu au ce face,merg la lucru odata la 2-3 zile.S-ar putea ocupa cu acest lucru,plus ar putea moderniza,mai bine zis reface site-ul spitalului,care e cel mai nasol din judet.
Drum lin ,Attila!Multi suntem,care nu te vom uita.

Lasati un comentariu