Se ia în discuție închiderea Spitalului Municipal Carei pentru pacienții neinfectați cu coronavirus

• publicat la: 14 octombrie 2020
Se ia în discuție închiderea Spitalului Municipal Carei pentru pacienții neinfectați cu coronavirus

Potrivit datelor oferite de DSP Satu Mare, la ora actuală avem în jur de 70 de pacienți pozitivi internați la Spitalul Municipal Carei, 50 la Spitalul de infecțioase Satu Mare, 30 la Spitalul orășenesc Negrești Oaș și 20 la Spitalul din Bixad.

Numărul mare de pacienți pozitivi de la Spitalul Municipal Carei aduce din nou în discuție închiderea lui pacienții neinfectați cu coronavirus. Secția de psihiatrie de pe strada Tireamului este rezervată pentru cei depistați pozitiv din județ care au și probleme psihice. Pentru ca să nu rămână iar pe drumuri careienii cu probleme medicale așa cum s-a petrecut din martie 2020 și până în iunie 2020, se ia  în considerare posibilitatea acordării de asistență medicală în cadrul Ambulatoriului adică în Policlinică.

Ca de obicei, la Carei nu se acordă respect pentru locuitori și nu se emit comunicate oficiale de către instituțiile abilitate. Pagina Spitalului Municipal Carei, spital suport-covid,  este una demnă de  un muzeu din moment ce la deschidere a rămas la momentul gripei de acum doi ani…Nimic despre faptul că este spital – suport covid, despre noile reglementări impuse. Nici conducerea Primăriei Carei nu se înghesuie  să ofere informații contribuabililor din moment ce aceștia oricum își plătesc contribuțiile din care își iau salariile angajații din primărie fie că se achită sau nu de sarcini.

.

După ce primarul evazionist Kovacs s-a dat de ceasul morții ca să obțină în administrare Spitalul Municipal Carei acum ține ascunsă toată situația gravă de acolo. Lipsa de medici specialiști la mai multe secții este una dintre problemele cu care se confruntă unitatea medicală careiană.

NICIUN comunicat, nicio informare despre situația de la Spitalul Municipal Carei. Primim nu doar semnalări despre numeroasele cazuri pozitive ci și despre faptul că pacienții trebuie să își ducă hârtie igienică. Poate o fi vorba doar de cei care nu au nicio cunoștință pe acolo. Cert este că situația de la Spitalul Municipal Carei este ținută sub tăcere mai ceva ca misterul numărului de alegători din Carei care depășește populația orașului.

Buletin de Carei

comentarii

de Septico la 15 octombrie 2020 - 15:58

Virusul domina,este un MARE Conducator,Marele Rege in lumea moderna.

Lasati un comentariu