Șeful peste „comunicarea strategică” a cifrelor măsluite și care a decis suspendarea unor publicații în starea de urgență, NU are diplomă de licență

• publicat la: 12 octombrie 2020
Șeful peste „comunicarea strategică” a cifrelor măsluite și care a decis suspendarea unor publicații în starea de urgență, NU are diplomă de licență

Se pare că Guvernul Orban are o problemă cu găsirea de persoane competente pentru nivelul funcțiilor de stat. După cazul Laurențiu Baranga, fostul șef de la Oficiul de Spălare a Banilor, care a ajuns să ocupe funcții înalte în stat cu o diplomă falsă de bacalaureat, ies la suprafață detalii la fel de revoltătoare și în cazul lui Andi Manciu, șeful Grupului de Comunicare Strategică, organismul care se ocupă de informarea populației cu date oficiale în timpul pandemiei. Manciu este acuzat că nu și-a finalizat studiile universitare, scrie activenews.ro.

Andi Manciu este consilier de stat în cancelaria primului-ministru. Jurnalistul Ion Spânu scria la începutul pandemiei cine sunt cei care fac parte din GCS. Andi Manciu a fost reporter la Realitatea TV, după care a trecut ca o umbră pe la Evenimentul Zilei în perioada Udrea, pe la B1 și apoi la Mediafax. În 2015 a decis să se înscrie în PNL, unde a obținut postul de coordonator al Departamentului de Comunicare. Din activitatea de presă nu-l cunoaște aproape nimeni, însă în rîndul susținătorilor PNL s-a remarcat prin postările sale de pe Facebook, unde multiplică atitudinea anti-PSD a președintelui Iohannis, atacînd chiar Curtea Constituțională, scria jurnalistul Ion Spânu.

Conform CV-ului oficial, Andi Manciu ar fi absolvit SNSPA în 2008.
SNSPA a venit acum cu o precizare: „Domnul Eduard Andi Manciu a fost înmatriculat la Facultatea de Științe Politice, specializarea științe politice promoția 2004-2008, dar nu a absolvit studiile universitare de licență”.
integral pe activenews.ro
Așteptăm și la Carei ca primarul și viceprimarul să își facă cunoscute CV urile măcar după 12 ani, să vedem și noi unde au fost angajați înainte de a gestiona banul public, ce performanțe au avut.
.
Buletin de Carei

Lasati un comentariu