Spitalul Municipal Carei nu mai asigură servicii medicale pacienților noncovid

• publicat la: 16 octombrie 2020
Spitalul Municipal Carei nu mai asigură servicii medicale pacienților noncovid

Ceea ce Buletin de Carei anunța în urmă cu 2 zile ca posibil scenariu datorită creșterii cazurilor de persoane infectate cu noul virus a fost confirmat astăzi de către conducerea Spitalului Municipal Carei din subordinea Primăriei Carei și a CL.

https://www.buletindecarei.ro/2020/10/se-ia-in-discutie-inchiderea-spitalului-municipal-carei-pentru-pacientii-neinfectati-cu-coronavirus.html

Unitatea spitalicească din Carei se închide pentru pacienții noncovid. Vor funcționa cabinetele de specialitate din cadrul Policlinicii precum și cele 2 linii de gardă.  Aparatul de testare cumpărat din banii careienilor rămâne mai departe la Spitalul Județean Satu Mare, rămân mai departe posturi  vacante de  medici specialiști și o pagină prăfuită neadecvată unui spital suport-covid.

În prezent, la spitalul careian sunt utilizate 127 de paturi pentru pacienții pozitivi din care 12 paturi la reanimare si 25 la secția de psihiatrie acestea deservind întreg județul.  În perioada 11 august – 12 octombrie 2020 au fost internați 239 de pacienți confirmați pozitivi  din care 79 au fost tratați la ATI.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu