Un jandarm detectiv. Hoațe prinse la furat produse cosmetice

• publicat la: 22 octombrie 2020
Un jandarm detectiv. Hoațe prinse la furat produse cosmetice

În cursul acestei dimineți, colegul nostru plt. maj. Biro Mihaly, aflat în timpul liber, și a propus să-și înceapă ziua ducându-și copilul la școală.

Dar, cum cetățenii nu știu când ești liber sau în serviciu, a fost abordat, de către administratoarea unei farmacii din municipiul Carei, care l-a informat despre faptul că două tinere au sustras din farmacie câteva produse cosmetice.

Colegul nostru a vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere și a pornit în căutarea celor două femei, pe care le-a identificat, la câteva străzi distanță, în fața unei brutării.

Continuarea este simplă, colegul nostru și a declinat identitatea, le-a legitimat pe cele două femei, și le-a comunicat motivul pentru care le-a abordat.

Inițial, cele două tinere au negat totul, dar la prezentarea imaginilor de pe camerele de supraveghere și-au recunoscut fapta.

Finalul a apaținut patrulei mixte de ordine și siguranță publică, căreia, colegul nostru i-a solicitat sprijin pentru preluarea cazului și continuarea cercetărilor.

Lasati un comentariu