Un minor este făcut responsabil pentru distrugerea crucilor eroilor români de la Socond

• publicat la: 2 octombrie 2020
Un minor este făcut responsabil pentru distrugerea crucilor eroilor români de la Socond

Un minor este făcut responsabil pentru distrugerea crucilor eroilor români de la Socond. Crucile realizate din marmură de cea mai bună calitate și având o grosime deloc neglijabilă au fost distruse  printr-o simplă aruncare de pietre. Ce este foarte curios este faptul că în jurul crucilor sparte  nu există nicio ,,piatră,, din cele cu care se spune că ar  fi fost folosite pentru distrugerea lor. Polițiștii care au cercetat cazul au considerat de cuviință să ne bage sub nas  o fumigenă în loc să sancționeze adevăratul responsabil de distrugerea crucilor. Un minor de 12 ani a aruncat noaptea cu pietre și a spart 3 cruci de marmură masivă! Adică și tricolorul de pe cruci l-a dat jos cu pietre??? O anchetă rușinoasă, neprofesionistă.

O bătaie de joc care în viitor va încuraja antiromânii să distrugă și să vandalizeze.

Comunicatul oficial:

,,La  data de  1 octombrie a.c.,  polițiștii  din  cadrul Secției Poliție Rurală Beltiug au fost sesizați de către o Asociație  din  Satu  Mare cu  privire  la  faptul  că  persoane necunoscute   ar   fi   distrus  3  cruci  situate  în  perimetrul  destinat monumentului Eroilor, din extravilanul localității Socond.

În  urma  investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un minor, de 12 ani, din Socond, ar  fi  aruncat  cu  pietre  și  astfel  ar  fi  distrus  cele 3 cruci,  mai  sus menționate.

În  cauză s-a  întocmit  dosar  penal  sub  aspectul  comiterii  infracțiunilor  de distrugere și profanare a mormintelor,,.

https://www.buletindecarei.ro/2020/09/crucile-eroilor-romani-din-tara-codrului-au-fost-vandalizate.html

Lasati un comentariu