Analfabetul funcțional Szasz și directivele primite împotriva angajatorului careian Ilie Ciută

• publicat la: 19 noiembrie 2020
Analfabetul funcțional Szasz și directivele primite împotriva angajatorului careian Ilie Ciută

Băietul cu goarna spartă din Primăria Carei suferă în continuare de complexul numit Ilie Ciută, inginer mecanic realizat pe plan profesional și personal, angajator careian care nu depinde de banul public. Complexe la care se adaugă directivele conducerii care îl plătește.

Analfabetul funcțional Szasz,  angajat de primarul evazionist Kovacs și plătit din bani publici, confirmă încă o dată că e analfabet funcțional. De această dată consideră că reprezentant este egal cu membru. Noul partid AUR dă frisoane grupului PSD-PNL-UDMR Carei din Consiliul Local. Ce mai contează că firma de casă a Primăriei Carei a avut un accident de muncă soldat cu decesul unui muncitor și se tace cu nerușinare? Important e ca AUR să nu ia din voturile grupării politice formate după retragerea lui Ilie Ciută. Pentru persoanele cerebrale  și bine informate, Ilie Ciută a ales în deplină cunoștință de cauză  ca să se delimiteze de PNL și să candideze ca independent. În condițiile  în care ca acționar și director general la societatea de producție de piese abrazive ce funcționează de 29 de ani neîntrerupți nu are nevoie de indemnizația de consilier. Cunoscător al statutului PNL, știa că atunci când candidează ca independent iese din partid de bună voie și nesilit de nimeni. Așa cum a procedat și Rusu Marius dar care acum a figurat din nou pe listele liberalilor alături de familii și angajați din primărie. Manipularea cititorilor cu datul afară din partid prinde doar la cei ahtiați după senzațional fără a deține vreo capacitate de documentare.

Specializat în smulgerea buruienilor de pe domeniul public, în fake news și în scrierea la comandă după cum a recunoscut în declarațiile date la DNA Oradea, Szasz a fost adus  de la redacția sătmăreană social democrată  de cuplul Kovacs-Keiser ca să facă munca de scandalagiu pe blogul de dejecții informatice opiniedecarei. Cele 3300 de like uri diferență față de Buletin de Carei dovedesc din plin aprecierile de care se bucură.

Justiția l-a obligat să își șteargă articolele denigratoare la adresa lui Ilie Ciută, angajatorul careian care a câștigat procese împotriva Primăriei Carei și a dus la bun sfârșit de unul singur reabilitarea ansamblului monumental Avram Iancu din Carei, a bustului lui Simion Bărnuțiu și a inițiat demersurile pentru curățarea Monumentului Ostașului Român din Carei în 2013.

Grupul politic care vrea să controleze electoratul careian este deranjat se pare de acțiunile AUR Carei deși acolo sunt și foști candidați ALDE la CL Carei pe care analfabetul funcțional Szasz îi promova nevoie mare în campania pentru alegerile locale.

Nimic despre faptul că avem un primar evazionist cu acte în regulă care este plătit din bani publici și care dă jos de pe clădirea primăriei placa oficială cu însemne naționale pe care scria Primăria Carei.

Niciun partid cu filială la Carei nu are curajul să semnaleze ce se petrece sub dictatura UDMR Carei. Obediența a mers până acolo încât niciun consilier român nou ales nu a avansat o propunere pentru postul de viceprimar și au votat propunerea UDMR Carei. Cei cinci consilieri de la PSD și PNL vor rămâne consemnați în istoria orașului ca românii care nu au dorit să avanseze nicio măcar o propunere pentru viceprimar la Primăria Carei.  După ce s-au văzut aleși de români, cei cinci consilieri de la PSD și PNL au votat viceprimar de la UDMR.

De astfel de consilieri avea nevoie cuplul Kovacs-Keizer pentru a-și pune în practică toate afacerile, și de grup și personale așa că orice nou partid românesc le strică apele pe aici.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu