Conducerea UDMR a Primăriei Carei nu vrea să posteze pe pagina oficială informațiile despre acțiunile de Ziua Națională

• publicat la: 27 noiembrie 2020
Conducerea UDMR a Primăriei Carei nu vrea să posteze pe pagina oficială informațiile despre acțiunile de Ziua Națională

Se dovedește încă odată că UDMR este protejat de actuala guvernare și de către partidele românești în acțiunile sale antiromânești. UDMR își face campanie electorală cu mesaje scrise în limba română dar nu acordă un minim respect acțiunilor de Ziua Națională la Carei.

Conducerea exclusiv UDMR a Primăriei Carei nu informează careienii despre acțiunile Direcției de Cultură din subordinea sa cu ocazia Zilei Naționale. Acest aspect a fost semnalat și acum 2 zile dar se pare că tricolorul românesc din fundalul afișelor ce anunță activitățile deranjează.

https://www.buletindecarei.ro/2020/11/primaria-carei-a-uitat-de-informarile-privind-activitatile-dedicate-zilei-nationale.html

Nici despre depunerile de jerbe de flori ale Direcției de Cultură la busturile personalităților românești nu apare nimic pe pagina oficială a Primăriei Carei așa cum apar informații despre alte acțiuni culturale.

Consilierii UDMR Carei au refuzat și amplasarea unui catarg cu tricolor românesc pe domeniul public, la solicitarea asociației ASTRA Carei, iar primarul evazionist Kovacs a afirmat…,, nu provocați maghiarii,,.

Ziua de 1 Decembrie a fost declarată ca Zi Națională a României. La această dată românii din Transilvania, populația majoritară, au scăpat de sub ocupația austro-ungară și s-au reunit cu frații lor.

Nicio autoritate  guvernamentală și niciun reprezentant al partidelor românești nu au reacționat față de această provocare și rea intenție a conducerii UDMR a Primăriei Carei. Aversiunea conducerii UDMR a Primăriei Carei față de însemnele națiobnale se manifestă și prin înlăturarea plăcii oficiale de pe clădirea Primăriei Carei fără ca vreun reprezentant al guvernului actual să reacționeze.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu