Demnitari români cu grijă doar față de sănătatea și traiul maghiarilor

• publicat la: 19 noiembrie 2020
Demnitari români cu grijă doar față de sănătatea și traiul maghiarilor

Campanie electorală marca UDMR. Fără nicio reacție din partea partidelor românești. Pe afișe păcălesc votanții cu înscrisuri în limba română dar  grija pentru un trai decent  și măsurile de protecție împotriva virusului care a bulversat lumea se manifestă doar pentru  maghiari. Adică Kovacs si Hunor sunt demnitari ai statului român, cu pensii speciale plătite de România dar cu preocupări doar pentru maghiari. Bine vă mai stă, ipocriților! E drept că au reușit să păcălească câțiva români ignoranți cu afișele în limba română și care au crezut că două rânduri scrise  în limba română schimbă mentalitatea și manifestările antiromânești.

E drept că promovarea bunei înțelegeri și a respectului reciproc ar trebui să asigure drepturi egale  și pentru români și atunci….nu ar  mai putea deține monopol pe conducerea orașului sau pe lucrările din cadrul proiectelor, etc.

Cât de nerușinat și de antiromân poți să fii ca să organizezi ca primar la Carei în noiembrie 2017 dezvelire de grup statuar doar cu steaguri maghiare iar tu parlamentar Hunor să te adresezi careienilor prezenți doar în limba maghiară? Pe cine mai vreți voi să păcăliți? UDMR este de fapt un ONG care primește bani publici de la statul român iar în localitățile  unde are primari desconsideră simbolurile naționale și promovează discriminarea. Cazul plăcilor oficiale cu însemne naționale date jos de pe primăria Carei e mai mult decât concludent.

 

Unii demnitari ai statului român nu se pot abține  nici măcar în perioada pandemiei de a nu manifesta interes decât strict față de etnia din care provin de parcă nu am trăi toți într-o comunitate și nu toți am fi afectați de toate cele ce se petrec.

La ceremonia de inaugurare a Casei de Cultură Carei programul a fost exclusiv în limba maghiară, cu panglica tăiată doar în prezența membrilor UDMR, la fel și la depunerea capsulei timpului la Teatrul Municipal Carei.

Față de aceste atitudini anormale ale  UDMR nu vorbesc reprezentanții partidelor românești.

Nici în campanie, nici înafara ei.

De   parcă vor să ne convingă că blatul există.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu