Expertul contabil Roman Adrian a fost validat ca și consilier UDMR

• publicat la: 13 noiembrie 2020
Expertul contabil Roman Adrian a fost validat ca  și consilier UDMR

Astăzi a avut loc la sediul Primăriei Carei o ședință extraordinară a Consiliului Local, anunțată doar cu o zi înainte pe pagina Primăriei.  O ședință fluviu dacă luăm în considerare numărul proiectelor de pe Ordinea de Zi. Inițial au fost 23 de proiecte de hotărâre dar apoi primarul evazionist Kovacs a anunțat suplimentarea lor cu încă 3.

În deschiderea ședinței CL, al 19-lea consilier  local și al 14-lea al UDMR Carei, Roman Adrian, a depus jurământul. De această dată organizarea a fost total diferită de cea în care au depus jurământul primarul și ceilalți 18 consilieri locali.

Roman Adrian a depus  jurământul de credință cu mâna pe Constituția României și pe Biblie. Cea de limbă maghiară a fost de negăsit după ce primarul evazionist a depus jurământul de credință doar cu mâna pe ea.

https://www.buletindecarei.ro/2020/10/constituirea-consiliului-local-carei-doar-2-consilieri-au-depus-juramantul-cu-mana-pe-constitutie.html

Nici apa servită consilierilor nu a mai avut inscripții exclusiv în limba maghiară ca la ședința anterioară  și nimeni nu a avut de suferit.

Roman Adrian este expert contabil și a fost consilier local și în legislatura trecută, activând în cadrul Comisiei Economice.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu