Guvernul Orban nu permite manifestări nici la Carei de Ziua Națională. Doar în municipiile reședință de județ

• publicat la: 26 noiembrie 2020
Guvernul Orban nu permite manifestări nici la Carei de Ziua Națională. Doar în municipiile reședință de județ

Conducerea antiromânească a Primăriei Carei se grăbește să anunțe o Hotărâre la fel de antiromânească a Guvernului Orban prin care nu se permit ceremonii oficiale de Ziua Națională decât în municipiile reședință de județ. În condițiile  în care incidența cazurilor de îmbolnăvire la Satu Mare este dublă față de cea de la Carei și nu e singura situație din țară. Guvernul Orban nu vrea ca românii să participe la nimic  ce ține de religie și sărbătoare românescă chiar dacă se respectă normele de prevenție. Trupe numeroase de forțe de ordine sunt trimise doar în biserici și acolo unde românii marchează date importante din istoria țării în timp ce mall-urile gem de lume și la fel stațiile de metrou. Important pentru Guvernul Orban este ca școlile să fie închise, piețele cu producători români, bisericile și centrele culturale. Doar  în aceste locuri se consideră că bântuie virusul buclucaș.

Pe platoul Monumentului Ostașului Român de la Carei se pot parca mașini de fițe dar nu poate avea loc o scurtă manifestare de Ziua Națională cu respectare distanței reglementate.

Conducerea exclusiv UDMR a municipiului Carei nu anunță pe pagina sa activitățile dedicate Zilei Naționale la Carei dar postează anunțul privind eliminarea ceremoniilor oficiale de 1 Decembrie. Iar politicienii români stau cuminți, cu capul plecat în fața oportuniștilor și antiromânilor de la UDMR.

https://www.buletindecarei.ro/2020/11/primaria-carei-a-uitat-de-informarile-privind-activitatile-dedicate-zilei-nationale.html

Niciunul dintre partidele românești care au candidați pentru Parlamentul României nu a luat atitudine împotriva interzicerii unei manifestări sobre de Ziua Națională cu respectarea normelor de protecție aferente acestei perioade.

Guvernul Orban a devenit purtătorul intereselor UDMR care consideră ziua de 1 Decembrie zi de doliu? Sau ne pregătește cooptarea UDMR la noua ,,governare,,? La fel a procedat și Ponta și Dragnea care au invitat rând pe rând UDMR la guvernare  pentru întărirea puterii grupului social democrat și împotriva intereselor naționale. Nu am uitat de Codul Administrativ promovat de guvernul Dăncilă.

Adică incidența cazurilor de îmbolnăvire la Satu Mare e dublă față de cea de la Carei dar se admit ceremonii oficiale doar la Satu Mare nu și la Carei!

RUȘINE Guvernului Orban și politicienilor supuși care își urmăresc doar interesul de grup și personal!

Nu mai votați partide și politicieni care nu dau doi bani pe Ziua Națională! 

LA MULȚI ANI ROMÂNIA!

Buletin de Carei

Lasati un comentariu