Jerbe de flori la busturile personalităților românești din Carei

• publicat la: 27 noiembrie 2020
Jerbe de flori la busturile personalităților românești din Carei

Vineri, 27 noiembrie 2020, în cadrul manifestărilor dedicate Zilei Naționale a României, Direcția de Cultură a municipiului Carei a depus coronițe cu panglici tricolore la busturile sau plăcile comemorative a unor personalități românești, amplasate în municipiu, în semn de omagiu pentru contribuția adusă la emanciparea spiritului românesc și păstrarea identității naționale. Primăria Carei nu vrea să facă cunoscută nici această acțiune pe pagina sa oficială.

Tot cu această ocazie, Direcția de Cultură Carei vă oferă online un montaj video care cuprinde secvențe din spectacolele omagiale organizate la Carei, de 1 Decembrie, în anii 2018 și 2019.

Protagoniști: Ansamblul Iedera, Ansamblul Ceatăra, Magic Dance, Club Dance, Corul Seminarului Teologic Ortodox Român Sf. Iosif Mărturisitorul  din Baia Mare, Corul bărbătesc din Finteușu Mare, Ansamblul ”Mugurelul” din Câmpia Turzii, Petrică Mureșan, Marius Ciprian Pop, Adriana și Mariana Anghel.

Acesta poate fi vizionat pe canalul de youtube al Direcței de Cultură Carei și pe pagina de facebook: Carei-Cultură sub denumirea ”Spectacol Omagial: La Mulți Ani, România! Carei, 2018-2019”.

Nici această acțiune nu este postată pe pagina oficială a Primăriei Carei cu conducere exclusiv UDMR.  Respectul UDMR pentru Ziua Națională nu există. Există doar acceptul banilor  publici românești.

Lasati un comentariu