Liber la băi termale la Tășnad. Nu și la Carei

• publicat la: 16 noiembrie 2020
Liber la băi termale la Tășnad. Nu și la Carei

Stațiunea  Tășnad își merită cu prisosință statutul de stațiune. Aici, Ștrandul Termal a fost deschis în toată perioada de vară dar nu numai.  Cei care au nevoie de băi termale sau doresc  să le folosească în scop de relaxare găsesc aici o ușă deschisă. Conducerea orașului a știut mereu să pună în valoare această resursă naturală atât în beneficiul localnicilor și al turiștilor cât și al bugetului local.

Oameni gospodari cei din conducerea orașului Tășnad. Foarte mulți careieni dintre cei cu posibilitatea de a face deplasarea, au profitat în sezonul estival de porțile deschise de la ștrandul tășnădean pentru a beneficia de avantajele băilor termale. La Carei, Ștrandul Termal a fost concesionat unei societăți care nu a dorit deschiderea lui în acest sezon estival. Societatea  a închiriat ștrandul termal de la Primăria Carei pentru o chirie anuală de o mie de euro.

Accesul la piscina de iarnă din Stațiunea Turistică Tășnad se poate face în zilele de luni, marți, joi și vineri între orele 10:-00-20:00, sâmbăta și duminica între orele 9:00-20:00.  Miercuri este închis.

De la orele 16,00, tariful este de 15 lei pentru adulți și 10 lei pentru copii.

Ștrandul termal din Carei a fost ținut cu lacăt  pe ușă pentru populația de rând nu și pentru apropiații administratorului care la adăpostul întunericului se bălăceau în voie.

.

Lasati un comentariu