Ministrul Sănătății vrea să împartă doar vina cu noi după incendiul de la Spitalul din Piatra Neamț nu și veniturile sale

• publicat la: 15 noiembrie 2020
Ministrul Sănătății vrea să împartă doar vina cu noi după incendiul de la Spitalul din Piatra Neamț nu și veniturile sale

Ministrul Sănătății iese cu o afirmație mai mult decât jignitoare la adresa noastră în încercarea de a se disculpa pentru neregulile din sistemul de sănătate.

Manipulare sau panicare din partea ministrului Tătaru?

Câți oameni mai trebuie să moară ca să se ia măsuri concrete pentru funcționarea normală a sistemului de sănătate?

Din declarațiile președintelui CJ Neamț aflăm că nu exista la spitalul din Piatra Neamț nici măcar autorizație de la ISU, că nu erau de față extinctoarele….Cât timp trebuie să treacă pentru ca  o persoană să ajungă carbonizată?

Nu e singurul spital din țară unde neregulile sunt la ele acasă.

La Spitalul suport covid din Carei au ajuns pacienți din Satu Mare care au suferit  un AVC. Există numeroase persoane care plătesc asigurări de sănătate de ani și ani de zile dar nu au beneficiat de medicamentație gratuită atunci când au avut nevoie.

Pe pagina sau simulacrul de pagină a Spitalului Municipal Carei figurează  indicațiile  de acum 2 ani din sezonul virozelor și gripelor. Administratorul paginii nu poate ține pasul cu vremurile, are  un decalaj de 2 ani de zile dar nu și la salariul încasat pentru acest serviciu. La morga spitalului se  încurcă morții iar anunțurile despre  concursurile pentru posturile vacante sunt puțin vizibile  spre deosebire de Spitalul din Negrești sau din alte localități.

Așa arată pagina de deschidere de la spitalul din Negrești Oaș.

Este cineva din Ministerul Sănătății interesat de ce se petrece în spitalele din țară, altele decât cele renumite din marile orașe?

Nu uitați că grosul populației care plătește asigurări de sănătate  precum și impozite la stat vine din provincie, acea zonă desconsiderată de politicienii ajunși pe funcții înalte în Guvernul României. Și culmea, această categorie numeroasă este cea mai desconsiderată prin lipsa de interes manifestată față de unitățile medicale la care apelează.

În anul 2020 cum este posibil ca  un spital județean să funcționeze FĂRĂ autorizație la incendiu eliberată de ISU? Ați avut experiențele tragice de la maternitatea Giulești, de la Colectiv.  Un ministru are un venit mai acătării, va avea  pensie specială, indemnizații de tot felul dar dacă nu are capacitatea de a se înconjura de specialiști, persoane competente care să ia măsurile ce se impun și să mai diminueze din imaginea de ministru aerian  atunci NU MERITĂ să fie ministru.

Aruncarea responsabilității pe umerii poporului este un sport deosebit de periculos și nu va rămâne fără urmări. Aviz amatorilor!

Buletin de Carei

 

 

 

Lasati un comentariu