Niciun anunț oficial despre accidentul mortal de muncă de la Carei

• publicat la: 10 noiembrie 2020
Niciun anunț oficial despre accidentul mortal de muncă de la Carei

Dacă pentru acțiunile de verificare a purtării măștii și respectării distanțării fizice se fac informări zilnice, nu același lucru se petrece în cazul unui accident mortal de muncă de la Carei.

Joi, 6 noiembrie 2020, la Carei a avut loc un tragic accident de muncă în centrul orașului. Un muncitor de 39 de ani din Dorolț a decedat strivit de utilajul cu care lucra în cadrul Proiectului de Mobilitate la reabilitare blv.25 Octombrie.

Nici până la această oră Primăria Carei nu a transmis un anunț despre accidentul de muncă sau condoleanțe familiei muncitorului. Nicio instituție abilitată nu a oferit un anunț oficial. Știm că o anchetă durează mai mult timp dar  un anunț despre faptul că a avut loc un accident de muncă la Carei s-ar fi impus din partea celor acreditați.

La fel ca în cazul celorlalte victime ale neglijenței societăților cu care colaborează Primăria Carei.

https://www.buletindecarei.ro/2020/11/inca-o-victima-la-carei.html

Poliția, Procuratura, ITM și alte instituții nu mai fac obiectul interesului major al consilierului primarului evazionist Kovacs. Pentru că accidentul de muncă nu s-a produs la societatea lui Ilie Ciută, cel care câștigă procesele împotriva Primăriei Carei ci la societatea favorizată la licitație de conducerea Primăriei Carei.

Așa decurg lucrurile  în Republica de la Carei fără niciun român în conducerea orașului.

Nu este singurul caz în care ministerul emite Note de Neconformitate față de modul de lucru al administrației Kovacs-Keiser din Republica de la Carei. În loc să revină și să intre în legalitate, primarul evazionist Kovacs inițiază proiecte de hotărâre pentru angajare de avocați care să conteste tocmai revenirea la normalitate. Iar plata avocaților să fie asigurată din bugetul local nu din buzunarul lui din moment ce  susține favorurile acordate firmelor.

https://www.buletindecarei.ro/2020/09/primarul-evazionist-din-carei-vrea-avocat-din-baroul-mehedinti-peste-44-mii-lei-onorariu.html

https://www.buletindecarei.ro/2020/09/primarul-evazionist-al-careiului-vrea-avocati-pentru-4-cauze-sedinta-de-consiliu-local.html

Buletin de Carei

comentarii

de Crocan la 11 noiembrie 2020 - 16:49

Sub covor nu se vede nimic,eventual se simte mirosul dupa un timp.Tot inainte Carei City-Osstereich 2022.

Lasati un comentariu