Primăria Carei a uitat de informările privind activitățile dedicate Zilei Naționale

• publicat la: 25 noiembrie 2020
Primăria Carei a uitat de informările privind activitățile dedicate Zilei Naționale

Atragem atenția conducerii Primăriei Carei că pe pagina oficială nu apar informările legate de activitatea Direcției de Cultură cu ocazia Zilei Naționale. Nici pe site și nici pe pagina de Facebook. Ne referim la invitația lansată de Direcția de Cultură din subordinea Primăriei Carei de a se realiza o felicitare originală cu ocazia Zilei Naționale a României și de EXPOZIȚIA VIRTUALĂ „ROMÂNI CARE AU SCRIS ISTORIE”, dedicată Zilei Naționale a României.

Știm că volumul de muncă de la Primărie este imens și dă bătăi de cap angajaților așa că Buletin de Carei va semnala eventualele scăpări, cu titlu gratuit. Doar din respect pentru comunitate.

.

E drept că afișele au ca fond tricolorul românesc dar pentru că toți careienii suntem fiii acestei patrii numite România  nu cred că deranjează pe cineva. Ziua  Națională a României  se cuvine a fi marcată așa cum se cuvine mai ales că avem la Carei și doi demnitari ai statului român care vor beneficia și de pensii speciale din partea statului român.

Se poate găsi un loc și pentru anunțurile evenimentelor dedicate Zilei Naționale a țării în care trăim și muncim așa cum a fost posibil și pentru alte evenimente.

La Mulți Ani România! La Mulți Ani români!

Buletin de Carei

 

comentarii

de teoreticul la 26 noiembrie 2020 - 23:20

pentru directorul jido nu este nic regulament???? el poate satine sedinte cu parintii cu 24 oameni in sala de clase si pe copii nu lasati la scoala sa umbla????? deschideti scoala si trimiteti pe jido sa face afacerile si sa lase pe profesorii liberi !!!!crede ca el este Isten si face mai rau dictatura ca si Jeno!!!

de ion la 27 noiembrie 2020 - 13:28

Noroc ca ,, teoreticul ” are un director ca el …. Trebe fecut generala si scris bine si nu fecut pe ungur che nu sade bine …..

de parinte la 27 noiembrie 2020 - 15:46

Sa stiti ca asa a fost la sedinta cu parintii! Toti intr-o clasa dar pe copiii nostri nu ii lasa nimeni la scoala! De ce directorul aduce profesor pensionar la matematica? Aduceti si profesori romani!

Lasati un comentariu