Reuniunile publice interzise. Întrunirile electorale se vor desfășura cu maximum 20 de persoane în spațiu închis iar cele în aer liber cu maximum 50 de persoane

• publicat la: 6 noiembrie 2020
Reuniunile publice interzise. Întrunirile electorale se vor desfășura cu maximum 20 de persoane în spațiu închis iar cele în aer liber cu maximum 50 de persoane

Reuniunile si petrecerile publice sau private, în spatii închise sau deschise, sunt interzise, nu și întrunirile si evenimentele electorale din  spatiu închis care se vor desfășura cu maximum 20 de persoane, iar cele în aer liber cu maximum 50 de persoane.

Am publicat recent Hotărârea Comitetului Național pentru situații de urgență privind  noile măsuri adoptate pentru următoarele 30 de zile. Indicații, măsuri, restricții pentru fiecare sector de activitate al cetățenilor.

https://www.buletindecarei.ro/2020/11/scoala-online-fara-petreceri-masca-obligatorie-circulatie-interzisa-noaptea.html

Tot astăzi a început campania electorală pentru alegerile parlamentare stabilite  pentru data de 6 decembrie 2020.

Campania se va desfășura în conditii similare celei pentru alegerile locale, în contextul pandemiei de SARS-CoV-2.

Astfel, întrunirile si evenimentele electorale din  spatiu închis se vor desfășura cu maximum 20 de persoane, iar cele în aer liber cu maximum 50 de persoane.

In cazul actiunilor desfășurate pe stradă, numărul persoanelor care se deplasează sau formează un grup este limitat la 6, iar pentru actiunile din usa în usa la 2 persoane. De asemenea, cei care participă la o actiune electorală din usa în usa sau la una de distribuire a materialelor de propaganda electorală vor purta masca de protectie, astfel încât să acopere nasul si gura, pe toată durata interactiunii între acestea si cetățeni, mentinând distanta fizică de minimum un metru între oricare doi oameni.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu