Rezultate deosebite obținute de judoka sătmăreni la Campionatul Național. La Carei DSP interzice închirierea sălilor de sport pentru antrenamentele sportivilor

• publicat la: 16 noiembrie 2020
Rezultate deosebite obținute de judoka sătmăreni la Campionatul Național. La Carei DSP interzice închirierea sălilor de sport pentru antrenamentele sportivilor

În perioada 12-15 noiembrie a avut loc în Poiana Braşov finala Campionatului Naţional de judo U16 individual şi U18 echipe.

Felicitări sătmărenilor care au obținut rezultate frumoase! Avem un vicecampion naţional la categoria 50 kg în persoana lui  Ţar Emanuel  iar pe locul VII s-au clasat sportivii Cîmpan Paul (55 kg) şi Codreanu Miguel (60 kg).

La echipe, la categoria U18, CSM Satu Mare a colaborat cu Judo Master Satu Mare și au câștigat medalia de bronz în disputa împotriva echipei din Miercurea Ciuc cu 3-2. Un rezultat deosebit pentru judo-ul sătmărean.

Dacă la nivel național și sătmărean este posibilă organizarea de competiții sportive în sală și evident și antrenamentele aferente sunt permise, pentru municipiul Carei DSP  Satu Mare dă aviz negativ când vine vorba de antrenamentele unei asociații sportive de arte  marțiale sau de fotbal feminin. De fapt e vorba doar despre asociațiile Daliana și Sakura Carei care au solicitat gratuitate pentru accesul la  o sală de sport  pe timp de iarnă.

Adresa este una redactată de un ageamiu din moment ce  nu se face referire concret la numărul adresei Primăriei Carei prin care se cere un punct de vedere. Să fie o înțelegere oneroasă între primăria care nu agreează aceste două asociații și cei de la DSP pentru a scuti de răspundere consilierii locali? Totul e posibil din moment ce primăria a pus la dispoziție spații de antrenament pentru alte asociații sportive fără a mai cere de la DSP un punct de vedere.

Adresa DSP nu face nicio referire la asociațiile care dețin săli de sport sau acolo nu e pericol de contaminare ci doar la cei care nu dispun de posibilități și nici de coloană maleabilă?

 

Buletin de Carei

Lasati un comentariu