Salarii întârziate pentru angajații Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului

• publicat la: 17 noiembrie 2020
Salarii întârziate pentru angajații Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului

Angajații Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Satu Mare din subordinea Consiliului Județean nu au primit încă salariile cuvenite.

Ieri a avut loc o ședință extraordinară prin mijloace electronice de comunicare la distanță în care   consilierii județeni au aprobat proiectul privind rectificarea bugetului consolidat al Județului Satu Mare, prin intermediul căruia a fost suplimentat bugetul DGASPC cu 3,5 milioane de lei, bani care vor completa fondul de salarii pentru personalul din centrele de plasament și centrele de vârstnici, pentru asistenții maternali, dar și pentru asigurarea indemnizațiilor persoanelor adulte cu handicap.
Aceste fonduri vor putea fi asigurate ca urmare a economiilor realizate în acest an de către Aeroportul Satu Mare și instituțiile de cultură din subordinea Consiliului Județean, în urma restrângerii activității acestora în perioadele declarate ca stări de urgență și alertă.

Tot ca urmare a acestor economii au fost suplimentate cu 1,9 milioane de lei fondurile alocate pentru realizarea lucrărilor de întreținere și reparații a drumurilor județene pe timp de iarnă.

Lasati un comentariu