Se repară la Carei Casa de Cultură, una din realizările cu care se lăuda primarul evazionist și clica lui

• publicat la: 5 noiembrie 2020
Se repară la Carei Casa de Cultură, una din realizările cu care se lăuda primarul evazionist și clica lui

S-au montat schele pentru reparații la obiectivul finanțat cu milioane de euro în cadrul unui proiect mult trâmbițat. Să fie  într-un ceas bun! Pe  când schele pentru ,,reparația,,  incompetenților care jonglează cu banul public după bunul plac la Primăria Carei?

Hoția  și minciuna nu pot rămâne mult timp ascunse, nici  măcar la Carei! Una dintre clădirile cuprinse în proiecte de reabilitare de milioane de euro necesită reparații. La fel cum au necesitat reparații și lucrările de la proiectul de Mobilitate de peste 45 de milioane de lei aflat în plină desfășurare.

S-au montat schelele pentru lucrări de reparații la una dintre clădirile finanțate prin proiectele cu care conducerea exclusiv UDMR a Careiului se lăuda în campania electorală.

Se confirmă  încă o dată că informațiile oferite de Buletin de Carei sunt reale și deci…deranjează. Dar despre afacerile păguboase pentru oraș ale grupului de interese ce gravitează în jurul primarului evazionist și a vicelui traseist politic nu are voie să scrie niciunul dintre cei care beneficiază de contracte cu primăria Carei.

Se confirmă și faptul că lucrările data firmelor de casă ale UDMR sunt de proastă calitate. Suma de  2.250.000 euro nu le-a ajuns ca să facă tencuieli de calitate la Casa de Cultură sau o scenă solidă la Teatrul Municipal.

Așa arată o lucrare recepționată la Carei în cadrul unui proiect REGIO. Reabilitare Centru Cultural Carei.

Lucrările au fost realizate de firma Marconst SRL Marghita. Cică …,,Investim în viitorul tău,,.  Au avut dreptate totuși. Așa arată o investiție pentru viitorul nostru, nu al lor. Pentru ei știu să facă lucrări de calitate. Vezi sediul UDMR refăcut total din banii careienilor.

Firma Marconst Marghita a câştigat și licitaţia de executare a lucrărilor la Teatrul Municipal unde proiectul iniţial a fost modificat fără a se solicita în prealabil aprobarea ADR NV. La fel ca societățile de producție ale primarului evazionist a dispărut între timp și societatea din Marghita.

Au rămas doar lucrările mizerabile, de cea mai proastă calitate, efectuate de firma de casă a UDMR. Banii pentru lucrări au fost încasați integral, cine să se mai preocupe de ,,Investim în viitorul tău,,?

Buletin de Carei

https://www.buletindecarei.ro/2020/08/asa-arata-la-carei-o-lucrare-receptionata-in-cadrul-unui-proiect-regio-una-dintre-realizarile-primarului-evazionist.html

https://www.buletindecarei.ro/2017/04/crapa-lucrarea-de-peste-2-milioane-de-euro-din-fonduri-europene.html

https://www.buletindecarei.ro/2016/11/buletin-de-carei-deranjeaza-prin-dezvaluirile-documentate-unde-se-scurg-banii-careienilor.html

comentarii

de Crocan la 6 noiembrie 2020 - 12:03

Oarecum lucrarile la drumuri spre Oradea si cu extrapavaje 1_decembrie cate ori trebuie reparat in viitor???.Lucrari extraordinare,a trebuit sa moare un muncitor(probabil pt neatentie si oboseala ca lucrarile trebuie terminat in timp,haideti haideti baieti cat mai repede ca si asa am intarziat mult)ca sa laudam cu orasul austriac modernizat.Bravo Carei City-Ossterreich 2022.!!!!

Lasati un comentariu